Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά με την απώλεια του φίλου της: «Αντίο αγαπημένε μου»
Showbiz

Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά με την απώλεια του φίλου της: «Αντίο αγαπημένε μου»

Με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση θέλησε η Σάντρα Βουτσά να αποχαιρετήσει τον καλό της φίλο Κώστα Μαυρόπουλου.

Ο γνωστός σχεδιαστής έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου.

Η Σάντρα Βουτσά αναφέρθηκε στην απώλεια του γνωστού σχεδιαστή με μία ξεχωριστή ανάρτηση.

Η ίδια έγραψε:
«Πριν πολλά χρόνια, γνώρισα τρεις υπέροχους ανθρώπους, τον Κώστα, τον Ντίνο κ τον Νικόλα Μαυρόπουλο….Σπουδαίοι σχεδιαστές υψηλής ραπτικής, ο Κώστας κ ο Ντίνος, άξιος συνεχιστής ο καταπληκτικός @nicolasmavropoulos ⭐️Μια οικογένεια σχεδιαστών, με σπουδαία ιστορία, που περιγράφει ο ίδιος ο Κώστας Μαυρόπουλος, στο λεύκωμα που έβγαλε τον Οκτώβριο του 2022 (τελευταία φωτό)… Πριν δυο χρόνια, έφυγε ο γλυκύτατος Ντίνος….Εχθές ήταν η κηδεία, του πολυαγαπημένου μου Κώστα….Ένας πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ!!! Άνθρωποι που θεωρώ μεγάλη τύχη που τους γνώρισα κ μεγάλη τιμή, που με θεωρούσαν φίλη τους….. Αντίο αγαπημένε μου ΚΥΡΙΕ Κώστα…. Καλό ταξίδι στον Παράδεισο….🙏⭐️😪💔🙏

VOUTSA

Σάντρα Βουτσά


Οι φωτό είναι από πάρτυ που είχα κάνει για τα γενέθλια μου, στα τέλη της δεκαετίας του 90’ κ φυσικά ήταν στην παρέα κ η άλλη πολυαγαπημένη μου @ritasakellariou_official ⭐️6photos» έγραψε η Σάντρα Βουτσά.

VOUTSA

Σάντρα Βουτσά

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε μέσα από τα social media τον θάνατο του γνωστού σχεδιαστή Κώστα Μαυρόπουλου, το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου.

VOUTSA33

Ο γνωστός ηθοποιός κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Αποχαιρετάμε σήμερα από το Α’ Κοιμητήριο της Αθήνας έναν πολύ αγαπημένο φίλο και σπουδαίο σχεδιαστή υψηλής ραπτικής που διέπρεψε και στο εξωτερικό τον Κώστα Μαυρόπουλο, που μαζί με τον Ντίνο Μαυρόπουλο, που έφυγε πριν 2 χρόνια, αφήσαν την σφραγίδα τους στον κόσμο της ελληνικής μόδας..

Το λεύκωμα του που παρουσίασε πέρυσι τον Οκτώβρη περιγράφει την μεγάλη πορεία της ζωής του. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε...».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved