Δανάη Λιβιεράτου: Δίνει το πιο παθιασμένο φιλί στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του
Showbiz

Δανάη Λιβιεράτου: Δίνει το πιο παθιασμένο φιλί στον σύντροφό της για τα γενέθλιά του

Με ένα άκρως παθιασμένο φιλί στο στόμα θέλησε να ευχηθεί “χρόνια πολλά” διαδικτυακά η Δανάη Λιβιεράτου στον σύντροφό της.

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι τρισευτυχισμένη καθώς βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού Pablo Miller και δε διστάζει να εκφράσει και ανοιχτά όσα νιώθει για εκείνον.

Η Δανάη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στον χώρο του τραγουδιού και το ταλέντο της είναι τεράστιο. Την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή είχε κάνει η ίδια το περασμένο καλοκαίρι.

livieratou

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο instagram στιγμές από την καθημερινότητά τους και τα ταξίδια τους.

Σήμερα, 26/8 με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου της η Δανάη Λιβιεράτου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στη φωτογραφία αυτή τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα ενώ η Δανάη Λιβιεράτου έγραψε, “Birthday boy”.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε η Δανάη Λιβιεράτου:

LIVIERATOU

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και κάθε στιγμή τους είναι γεμάτη από μουσική, καθώς σπουδάζουν στο Royal Northern College of Music στο Μάντσεστερ.

Η Δανάη και ο σύντροφός της πριν από μερικούς μήνες πέρασαν μερικές ημέρες στη γαλλική πρωτεύουσα, τον απόλυτο προορισμό των ερωτευμένων, που είναι και ο τόπος καταγωγής του Pablo.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved