Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση όλο νόημα, η «φίλη-φίδι» Δήμητρα Αλεξανδράκη και η απάντηση που έδωσε
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση όλο νόημα, η «φίλη-φίδι» Δήμητρα Αλεξανδράκη και η απάντηση που έδωσε

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok έκανε η Ιωάννα Τούνη.

Η διάσημη κυρία αναφέρθηκε σε βίντεο που ανέβασε στις ψεύτικες φιλίες και όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν.

Στο βίντεο που δείχνει και ένα ψεύτικο φίδι δίπλα της κάποιοι έγραψαν πως ενδεχομένως η αναφορά να έχει να κάνει με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη με την οποία φήμες τις ήθελαν να μην κάνουν πλέον παρέα, κάτι που όμως δεν ισχύει.

alexandraki.jpg

«Όταν σου λένε: Γιατί δεν κάνεις πλέον παρέα με την @@@@; Ήσασαν πολύ ωραίες μαζί», γράφει πάνω στο βίντεο, ενώ στη λεζάντα πρόσθεσε: «Όλοι είχαμε αυτόν τον φίλο φίδι κάποτε».

Ένα σχόλιο ανέφερε ότι μάλλον εννοεί τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη έγραψε, «Καλέ όχι! Την λατρεύω την Δήμητρα! Η καλύτερη ψυχούλα»!

Δείτε το βίντεο:

Η Ιωάννα Τούνη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνήθιζαν να ανεβάζουν πολύ συχνά στα social media στιγμιότυπα από την κοινή τους καθημερινότητα και το γεγονός ότι έχουν καιρό να δημοσιεύσουν κάτι μαζί δημιούργησε ερωτηματικά για τη φιλία τους.

touni_alexandraki_copy_1.jpg

H Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε μιλήσει σχετικά με αυτό τον περασμένο Ιούνιο.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με την Ιωάννα Τούνη, δεν έχουμε βρεθεί καθόλου, είμαι ένα μικρό γαϊδούρι γιατί δεν την βοήθησα καθόλου με την μετακόμιση. Εγώ προφέρθηκα αλλά δεν μπορούσα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μιλάμε κανονικά σε βιντεοκλήσεις, δεν έχουμε κάτι. Αυτό το πράγμα που τους έχει πιάσει όλους μια εμμονή ότι έχουμε τσακωθεί είναι τρελό. Είναι δυνατόν να έχουμε τσακωθεί και να διαφημίζω την εταιρεία της; Είναι δυνατόν να έχουμε τσακωθεί και να κάνουμε σχόλια και να πειραζόμαστε; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved