Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Τώρα μπορώ να το πω με σιγουριά ότι δεν θέλω παιδί...»
Showbiz

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Τώρα μπορώ να το πω με σιγουριά ότι δεν θέλω παιδί...»

Απόλυτα κατασταλαγμένη στην απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά δείχνει να είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου η οποία όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να υιοθετούσε κάποιο παιδί που το έχει ανάγκη. 

Σε μία συνέντευξη-εξομολόγησή της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε όλες τις σκέψεις της για τη μητρότητα, τονίζοντας πως πλέον μπορεί να πει με σιγουριά πως δεν θέλει να κάνει δικά της παιδιά. Συγκεκριμένα είπε:

«Μου έχει δοθεί η ευκαιρία και δεν το ήθελα. Είχα σχέσεις που ήθελαν παιδιά, αλλά εγώ όχι. Δεν ξέρω αν ποτέ μου βγει το μητρικό ένστικτο και αποφασίσω ότι θέλω ένα παιδί, πάντως τώρα μπορώ να το πω με σιγουριά ότι δεν θέλω. Είναι τεράστια ευθύνη ένα παιδί και δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να το κάνεις για να βρεις νόημα στη ζωή σου, για να κάνεις τον γάμο σου καλύτερο ή έτσι για να υπάρχει κι ένα παιδί.

piladakis-nafsika.jpg

Mε τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη

Πρέπει να έχεις αποφασίσει μέσα σου ότι προτεραιότητα είναι το παιδί και του αφιερώνεις τη ζωή σου. Ειδικά τα πρώτα χρόνια, η μαμά πρέπει να είναι απίκο, για να το μεγαλώσει χωρίς ψυχολογικά προβλήματα και άλλα τέτοια θέματα. Σκέφτομαι ότι ίσως έχει κάποια σχέση το γεγονός ότι δεν έχω βιώσει ποτέ το κλασικό πρότυπο της αγαπημένης και ευτυχισμένης οικογένειας. Αλλά δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για να γίνουν γονείς.

Σκέφτομαι ότι ίσως και να υιοθετούσα. Υπάρχουν τόσα παιδάκια στον πλανήτη που έχουν ανάγκη και εμείς πολλές φορές κάνουμε παιδιά για εγωιστικούς λόγους. Για να μας μοιάσει, για να κάνει την καριέρα που εμείς δεν κάναμε, για να μάθει γαλλικά που εμάς οι γονείς μας δεν είχαν να μας πάνε, για να προβάλλουμε ουσιαστικά τον εαυτό μας και το εγώ μας πάνω στο παιδί».

Πηγή: ΟΚ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved