Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πρώτες εικόνες από τον θρησκευτικό της γάμο με τον Στέλιο Βλατάκη
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πρώτες εικόνες από τον θρησκευτικό της γάμο με τον Στέλιο Βλατάκη

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 27/8 η Ευγενία Δημητροπούλου και ο αγαπημένος της Στέλιος Βλατάκης.

Η είδηση για τον γάμο του ζευγαριού που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2021 έγινε γνωστή μέσω instagram με αναρτήσεις που έκανε η φίλη της νύφης, Δήμητρα Λαζαράτου, η οποία ήταν καλεσμένη στον γάμο.

Η ηθοποιός έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της και όπως θα δείτε παρακάτω επέλεξε ένα νυφικό σε ρομαντικό στυλ.

Παρανυφάκι στον γάμο ήταν η τρίχρονη κόρη του ζευγαριού, Εύα.

dimitropoulou1_1.jpg
1693155281868-106808274-simitropoulou.jpg

Η εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της:

«Ήταν ένας ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν να υιοθετήσουμε ένα παιδί», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε: «Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε.

Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό. Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα. Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα», είχε δηλώσει η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved