Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πρώτες εικόνες από την βάπτιση της κόρης της - Έγινε αμέσως μετά τον γάμο
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Οι πρώτες εικόνες από την βάπτιση της κόρης της - Έγινε αμέσως μετά τον γάμο

Γάμος και βάπτιση μαζί για την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Στέλιο Βλατάκη. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Κυριακής 27/08 και αμέσως μετά ακολούθησε η βάπτιση της κόρης τους.

Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας δυο περίπου χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο έχοντας ασφαλώς στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η βάπτιση της τρίχρονης κόρης τους η οποία όπως αποκαλύφθηκε μέσω instagram πήρε το όνομα Ευαγγελία.

Την αποκάλυψη έκανε η Δήμητρα Λαζαράτου και η ηθοποιός Δέσποινα Τσούτσα οι οποίες μοιράστηκαν φωτογραφίες τόσο από τον γάμο όσο και από την βάπτισή της μικρής.

211205094559_evgenia_dimitropoulou.jpg

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

«Ήταν ένας ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν να υιοθετήσουμε ένα παιδί», είχε πει η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξη που είχε δώσει.

«Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε.

Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό. Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα. Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα», είχε δηλώσει η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved