Τζένη Μελιτά: Πλούσιο υλικό από το μπάτσελορ – έκπληξη που της έκαναν οι φίλες της
Showbiz

Τζένη Μελιτά: Πλούσιο υλικό από το μπάτσελορ – έκπληξη που της έκαναν οι φίλες της

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η Τζένη Μελιτά καθώς σύντομα θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη.

Η παρουσιάστρια που σε μερικές εβδομάδες επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Το Μπάτσελορ – έκπληξη από τις φίλες της

Όλα έγιναν χθες το βράδυ, όταν οι φίλες της της είπαν να ετοιμαστεί, να φορέσει απλά ρούχα και να ενημερώσει τον μέλλοντα σύζυγό της για την απουσία της, χωρίς να της δώσουν καμία άλλη πληροφορία για ό,τι είχα σκαρώσει.

melita

Η Τζένη Μελιτά με τις φίλες της!

Σήμερα η παρουσιάστρια της ΕΡΤ1 θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα έζησε αλλά και να εκφράσει την αγάπη της για τις φίλες της. Η ίδια μοιράστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και έγραψε: «Θα έχουμε πάντα η μία την άλλη», έγραψε στη λεζάντα.

«Διάβασα πως έκανα το πιο τρελό κι ανατρεπτικό bachelorette και είναι αλήθεια, αλλά σημασία έχει -ό,τι κι αν κάναμε εχθές- πως ένιωσα τεράστια αγάπη και δεν νομίζω ότι το έχω νιώσει σε επίπεδο φιλίας αυτό ποτέ τόσο έντονα.

melita

Αν έχω να δώσω μια συμβουλή, που γενικά σιχαίνομαι να δίνω συμβουλές, θα ήταν να στέλνετε συχνά ένα μήνυμα στις φίλες σας και να τους λέτε ότι τις αγαπάτε και ότι θα είστε πάντα εκεί», γράφει στην ανάρτησή της.

MELITA

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση που έκανε:

https://www.instagram.com/p/CwdZor1qA8K/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved