Βίκυ Κουλιανού: Η διατροφή που ακολουθεί στα 53 της – Οι δυο τροφές που έχει κόψει
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: Η διατροφή που ακολουθεί στα 53 της – Οι δυο τροφές που έχει κόψει

Η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα από τα τοπ μοντέλα της δεκαετίας του ’90, αργότερα και ηθοποιός, και βεβαίως παραμένει έως και σήμερα πανέμορφη και γοητευτική.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Κουλιανού μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια ενώ αποκάλυψε και τα μυστικά της διατροφής της, αυτά που τη βοηθούν στα 53 της να διατηρεί τη σιλουέτα της σε άψογη γραμμή

«Είμαι σε φάση διακοπών και κάνω περιοδεία σε διάφορα νησιά. Μάλλον θα πάω και κάπου αλλού μέχρι τέλος Αυγούστου. Περνάω πολύ ήρεμα και ωραία», αναφέρει αρχικά Βίκυ Κουλιανού στο Secret, ενώ αναφορικά με τα επαγγελματικά της αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικών και αναμονής:

vicky_koulianoy_368107530_636094168614782_494059749022701458_n.jpg

«Έχω κάνει κάποια δοκιμαστικά για την τηλεόραση. Τα δύο αφορούν κάποιες τηλεοπτικές σειρές και ακόμα δύο για δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Τώρα είμαι στη φάση όπου συζητάω και περιμένω απαντήσεις».

Συνειδητοποιημένη, καλλιεργημένη και χωρίς ίχνος κόμπλεξ, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει την ηλικία της, αλλά και τα μυστικά που τη διατηρούν όμορφη και γοητευτική.

«Είμαι 53 χρόνων, δεν κρύβω την ηλικία μου. Τα τελευταία χρόνια κάνω διατροφή και προσέχω τον τρόπο ζωής μου. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το DNA. Επιπλέον, δεν πίνω καφέ και δεν τρώω ζάχαρη. Μόνο κολυμπάω το καλοκαίρι. Αυτή είναι η καλύτερη γυμναστική μου. Βαριέμαι το γυμναστήριο».

Δες φωτογραφίες της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved