Δημητροπούλου: Ο έρωτας με τον γιατρό σύζυγό της, ο λαμπερός γάμος και το νυφικό που μας μάγεψε!
Showbiz

Δημητροπούλου: Ο έρωτας με τον γιατρό σύζυγό της, ο λαμπερός γάμος και το νυφικό που μας μάγεψε!

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής τους βιώσαν το βράδυ της Κυριακής (27-08) η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύντροφός της, Στέλιος Βλατάκης.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας παρανυφάκι την κόρη τους, Εύα η οποία βαφτίστηκε αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου.

Η Ευγενία έλαμπε μέσα στο κατάλευκο νυφικό τη, το οποίο είχε ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα μανίκια ενώ ίδιο ακριβώς φόρεσε και η κόρη της. Τα μαλλιά της ήταν απλά επιλέγοντας ένα κομψό χτένισμα ενώ στους ώμους της έπεφτε το πέπλο. Φυσικό μακιγιάζ κι ένα χαμόγελο που μαρτυρούσε την ειλικρινή της ευτυχία!

1693222684526-641559614-dimitropoulou1_1.webp

Δίπλα της ο γοητευτικός σύζυγός της, στεκόταν πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

«Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν μια μέρα που γύρισα από το γύρισμα και ήταν μέσα σε αυτά τα απανωτά lockdown που κάποια στιγμή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ήταν κάτι όμορφο και πραγματικά απροσδόκητο για εμένα. Εγώ αγχώνομαι με τον προγραμματισμό στα προσωπικά μου, λέω “ωραία, ό,τι είναι καλό να έρθει”», είχε πει για το πώς έγινε η πρόταση γάμου.

Η εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της:

«Ήταν ένας ταξίδι που είχε τρομερή αδρεναλίνη, ερχόμασταν αντιμέτωποι με δυσκολίες, αλλά ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε Ήταν η απόλυτη προτεραιότητά μας η Εύα, την είχαμε ονομάσει από πριν. Ήταν κοινό μας όνειρο πριν γνωριστούμε καν να υιοθετήσουμε ένα παιδί», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε: «Θέλει υπομονή, τα νούμερα στην Ελλάδα ήταν απαγορευτικά για εμάς, όνειρό μας ήταν η Αφρική, ήταν δύσκολη η εποχή που απευθυνθήκαμε.

evgenia-dimitropoulou-(3).jpg

Χρειάστηκε μόνο ένα ταξίδι για εμάς, η αξιολόγηση διαρκεί αρκετούς μήνες, είναι σαν εγκυμοσύνη. Υπάρχουν ταμπού απέναντι στην υιοθεσία. Έχω επικοινωνήσει με μαμά που μου έλεγε πως σκεφτόταν πώς να κυκλοφορήσει στο χωριό. Τρελάθηκε η καρδιά μου όταν μας είπε η δικηγόρος ότι βρέθηκε η Εύα. Γίνεσαι μάνα αυτόματα. Ο πρώτος καιρός στο σπίτι ήταν ιδιαίτερος, γυρίσαμε με τρομερή κόπωση. Στην αρχή μέχρι να βρω τις ισορροπίες εγώ δυσκολεύτηκα», είχε δηλώσει η Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved