Καραφώτης: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του από τις διακοπές τους στην Πάρο!
Showbiz

Καραφώτης: Σπάνια εμφάνιση με την σύντροφό του από τις διακοπές τους στην Πάρο!

Υπέροχες και γεμάτες ρομαντικές στιγμές καλοκαιρινές διακοπές απόλαυσαν ο Κώστας Καραφώτης και η αγαπημένη του, Κάτια.

Ένας από τους προορισμούς που το ζευγάρι επέλεξε η όμορφη Πάρος. Εκεί οι δυο τους πέρασαν μαγευτικές στιγμές απολαμβάνοντας κάθε ώρα της ημέρας.

karafotis-(5).jpg

Βουτιές, ωραίο φαγητό, βόλτες και νυχτερινές εξόδους, περιελάμβανε η καθημερινότητα τους στο νησί. Ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου, όπως μπορεί κάνεις να διακρίνει στη μια και μοναδική φωτογραφία που «αλιεύσαμε» στα social media.

Χαμογελαστοί και λαμπεροί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό ενώ τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η γοητευτική σύντροφος του τραγουδιστή με την υπέροχη εμφάνισή της.

1693226596879-89752762-IMG-95869f2e0fdd7c71975d6735a102947f-V.jpg

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά μετά τη γνωριμία τους και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Καραφώτης δεν κάνει καμία προσπάθεια να κρατήσει αποστάσεις από τη σύντροφό του, γεγονός που αποδεικνύει πόσο ευτυχισμένος είναι στο πλευρό της και πόσο αδιάφορο του είναι το τι λένε οι γύρω του.

Η Κάτια Νανά Μάνου, εκτός από την αγάπη της για τη γυμναστική έχει και καλλιτεχνική φλέβα καθώς ζωγραφίζει πίνακες με μοντέρνες προσωπογραφίες και κατασκευάζει χειροποίητες κούπες, ενώ αγαπά τους παραδοσιακούς χορούς και δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα με σκοπό τη διάδοσή τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved