Ευγενία Δημητροπούλου: Το πάρτι μετά τον γάμο και οι λαμπεροί καλεσμένοι- Ποια έπιασε την ανθοδέσμη;
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Το πάρτι μετά τον γάμο και οι λαμπεροί καλεσμένοι- Ποια έπιασε την ανθοδέσμη;

 Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης χθες, 27 Αυγούστου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και βάφτισαν την κόρη τους.

Αρχικά έγινε ο γάμος και ακολούθησε η βάφτιση της μικρής η οποία πήρε το όνομα Ευαγγελία.

Η ηθοποιός αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής της επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με κρυστάλλινες λεπτομέρειες και μία λεπτή κορδέλα σε μπλε τόνο στη μέση της.

Μετά τα δύο μυστήρια ακολούθησε πάρτι στο κτήμα Ιπποστάσιο Μεϊμαρίδη και αρκετοί ηθοποιοί, συνάδελφοι της Ευγενίας Δημητροπούλου ήταν εκεί, όπου χόρεψαν, διασκέδασαν και μάλιστα μία φίλη της και ηθοποιός έπιασε την ανθοδέσμη.

1693224574900-412610935-dimitropoulou-(2).jpg

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στη δεξίωση με την τρίχρονη κόρη του, Εύα και ο πρώτος ρομαντικός χορός του ήταν με το τραγούδι All of me του Τζον Λέτζεντ.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Λένα Δροσάκη, η Γωγώ Μπρέμπου, η Βέρα Μακρομαρίδου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Δέσποινα Τσούτσα η οποία παίζει στον Παράδεισο των Κυριών και ήταν η τυχερή και έπιασε και τη ανθοδέσμη.

Δείτε στιγμιότυπα από το πάρτι με τους λαμπερούς καλεσμένους αλλά και τη στιγμή που η νύφη πετά την ανθοδέσμη και την πιάνει η Δέσποινα Τσούτσα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved