Μάνος Ιωάννου: «Δεν είμαι καθόλου έτοιμος να γίνω γονιός»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Δεν είμαι καθόλου έτοιμος να γίνω γονιός»

Για τις σχέσεις και όχι μόνο μίλησε ο Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι έτοιμος για να αποκτήσει ένα παιδί και να γίνει πατέρας καθώς έχει συνειδητοποιήσει ότι και ο ίδιος είναι ακόμα παιδί.

  • Είναι ο θαυμασμός απαραίτητος σε μια σχέση;

Εννοείται. Ένα πράγμα που θαυμάζω στην Ξένη είναι πως είναι αυτόνομη ως χαρακτήρας, αγαπά τη δουλειά της και είναι μια θαυμάσια μητέρα, έχει δύο εξαιρετικά παιδιά, ένα 12χρονο κοριτσάκι και ένα 8χρονο αγόρι. Τα βλέπω και ζηλεύω πόσο ωραία μεγαλώνουν από τη μητέρα και τον πατέρα τους. Τα μεγαλώνουν τόσο σωστά.

manos_ioannoy_317429265_1246181889575054_2592754866576379860_n.jpg
  • Είναι η πρώτη σου τόσο κοντινή επαφή με παιδιά;

Όχι. Είναι η πρώτη μου σχέση που έχει παιδιά. Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά, με τα οποία μιλάμε πολύ όμορφα μαζί, τα βλέπω να γελάνε, τα καμαρώνω που μαθαίνουν και μιλάνε άπταιστα τα αγγλικά. Είναι δυο παιδιά καλά που ελπίζω πως θα μας ξεπεράσουν.

  • Ένιωσες την επιθυμία να κάνεις δικά σου;

Όχι, γιατί δίπλα στα παιδιά συνειδητοποιώ πόσο παιδί είμαι εγώ, άσε τι κόπος χρειάζεται να τα μεγαλώσεις και να τους κάνεις σωστούς ανθρώπους. Όταν γίνεσαι γονιός, βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σου, πρέπει να ταπεινωθείς για τα παιδιά σου, αλλιώς δεν γίνεται. Τώρα που το βλέπω, δεν είμαι καθόλου έτοιμος. Μέχρι τώρα, όταν με ρωτούσαν αν θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, έλεγα «ίσως του χρόνου να θέλω», αλλά τώρα θα απαντούσα «ούτε του χρόνου δεν θα θέλω», είπε ο Μάνος Ιωάννου στο περιοδικό ok!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved