Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Το λαμπερό πάρτι για την πρώτη επέτειο γάμου
Showbiz

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Το λαμπερό πάρτι για την πρώτη επέτειο γάμου

 

Την πρώτη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση η οποία έκανε μία πριγκιπική εμφάνιση. 

Το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου του διοργανώνοντας ένα ονειρικό πάρτι έχοντας δίπλα τους αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Το πάρτι στήθηκε στον εντυπωσιακό κήπο της πολυτελούς κατοικίας του ζευγαριού στην Κύπρο και η Ιλάειρα έκανε την πιο grande «πριγκιπική» εμφάνιση με την υπογραφή του οίκου Αnna Dorothea.

ilaeira_zissi_mavrikiou_367704847_1707657279749704_4620659056520762259_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Μαυρίκιος με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου του με την Ιλάειρα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο αφιερωμένο στην γυναίκα του και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Επέτειος γάμου σε λίγες ώρες… Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο γίναμε ένα… Βλέπω τις εικόνες και αισθάνομαι ότι είναι σαν χθες…

Ο χρόνος περνάει γρήγορα όταν τον ζεις με την καρδιά σου… Δεν θα άλλαζα τίποτα πριγκίπισσα μου… Σ’ αγαπά».

Μάλιστα, το ζευγάρι δημοσίευσε στιγμιότυπα από το υπέροχο πάρτι για την πρώτη επέτειο γάμου του και πάρτε και εσείς μία γεύση παρακάτω

Δείτε την τούρτα για την πρώτη τους επέτειο γάμου

Δείτε την πριγκιπική εμφάνιση της Ιλάειρας στο πάρτι για την επέτειο γάμου

Να σας θυμίσουμε ότι σε συνέντευξή της η Ιλάειρα είχε πει: « Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved