Το απίθανο καλοκαίρι της Αθηνάς Οικονομάκου πριν την επιστροφή στα πλατό!
Showbiz

Το απίθανο καλοκαίρι της Αθηνάς Οικονομάκου πριν την επιστροφή στα πλατό!

Μετά την επιτυχία της σειράς Έλα στη θέση μου και ένα πέρασμα από την επιτροπή του «The masked singer», η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στη μικρή οθόνη, μέσα από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς».

Η ηθοποιός αναμένεται να υποδυθεί την Κάτια, μια ηρωίδα που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν ένα βράδυ ο κολλητός της, τον οποίο αγαπά στα κρυφά, ανακοινώνει στην παρέα ότι είναι βαριά άρρωστος. Τα πάντα στη ζωή της αλλάζουν και καταλαβαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της...

Η ίδια, είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γι΄αυτό και μάλιστα έχει δηλώσει σχετικά στο Τηλέραμα:

«Αν και ο ρόλος της Έλενας, που παίζει η Λένα Δροσάκη, είναι πιο κοντά σε αυτά που έχω κάνει στην τηλεόραση, από την αρχή με προόριζαν για την Κάτια. Επιτέλους βρέθηκε ο σκηνοθέτης μας, ο Πιέρρος Ανδρακάκος, που αποφάσισε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι παρόμοιο και μου έδωσε έναν ρόλο με πάρα πολύ "ψωμί", που είναι αρκετό δραματικός, έχει πολύ δυνατές σκηνές, πολύ συναίσθημα, μια ηρωίδα της διπλανής πόρτας. Έχω έναν ρόλο που επιτέλους είναι πιο κοντά σε μένα, δεν έχει καμία σχέση με τους ρόλους που έκανα τα προηγούμενα χρόνια και εύχομαι ο κόσμος να αγαπήσει την Κάτια».

athinao1konomakou_367704847_966028414481464_9150919688274960123_n.jpg

Με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς όμως, η Αθηνά Οικονομάκου, αποφάσισε πως έπρεπε να γεμίσει τις μπαταρίες της και έτσι φέτος το καλοκαίρι την είδαμε σε διάφορους προορισμούς.

Η ίδια πήγε στη Σαντορίνη, στην Ίμπιζα, στην Αντίπαρο, στο Γύθειο, στο Μόντε Κάρλο και αλλού.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved