Μπεκατώρου: Η συνάντηση στη Σάμο με την τραγουδίστρια που λατρεύει και η διασκέδαση μέχρι το πρωί!
Showbiz

Μπεκατώρου: Η συνάντηση στη Σάμο με την τραγουδίστρια που λατρεύει και η διασκέδαση μέχρι το πρωί!

Μία συνάντηση που επεδίωξε τρόπον τινά αφού θαυμάζει την τραγουδίστρια που είδε από κοντά, είχε η Μαρία Μπεκατώρου στη Σάμου. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια η οποία το φετινό καλοκαίρι έχει «οργώσει» Αιγαίο και Ιόνιο και έχει ευχαριστηθεί ήλιο και θάλασσα, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα, βρέθηκε στην όμορφη Σάμο για λίγες μέρες ακόμα διακοπών.

Και εκεί είχε τη χαρά να συναντήσει τη Γιώτα Νέγκα, μία καλλιτέχνη που λατρεύει και που ήθελε να απολαύσει για ακόμα μία φορά live. Η τραγουδίστρια έδωσε χθες το βράδυ (28/8) συναυλία στο νησί μαζί με τον Μανώλη Μητσιά κι η Μαρία Μπεκατώρου έδειξε να το απολαμβάνει.

mpekatorou-negka-1.jpg

Οι δύο γυναίκες, λίγο μετά τη live εμφάνιση, είχαν την ευκαιρία να τα πουν και όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου στην ανάρτηση που έκανε με μία κοινή τους φωτό:

«Δυο ποτήρια τζιν και ένα βράδυ γεμάτο αγάπη και αλήθειες…Με τη @giota_negka_official μας συνδέουν πολλά.

Η ζωή μας επιφύλασσε τις πιο ωραίες εκπλήξεις μετά από πολλά χρόνια δουλειάς και αφοσίωσης.Τη Γιώτα τη θαυμάζω και μαγεύομαι πάντα από τη σπουδαία φωνή της…Μεγάλη ερμηνεύτρια, «ωραίος» άνθρωπος 🤍 Και αφορμή για να γνωριστούμε πριν λίγα χρόνια το υπέροχο «Το δίκιο μου».

mpekatorou-negka.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved