Το προξενιό της Ιουλίας: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια Ευγενία Ξυγκόρου; Η ηλικία,οι σπουδές & ο ρόλος
Showbiz

Το προξενιό της Ιουλίας: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια Ευγενία Ξυγκόρου; Η ηλικία,οι σπουδές & ο ρόλος

Η Ευγενία Ξυγκόρου θα κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας σειράς του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας και μάθαμε τα πάντα γι΄αυτήν, πριν από την μεγάλη πρεμιέρα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών στο ΕΚΠΑ αλλά και αργότερα φοίτησε και στην δραματική σχολή «Ακαδημία Τεχνών 100».

Έχει παίξει στην καθημερινή σειρά «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 αλλά και στην «Αγάπη Παράνομη» της ΕΡΤ1.

Η 26χρονη σήμερα ηθοποιός έχει παίξει και σε κάποιες παραστάσεις στο θέατρο όπως είναι το «Ψηλά απ' τη γέφυρα» αλλά και «Το σπίτι των επιθυμιών».

Φέτος, μέσα από το Προξενιό της Ιουλίας θα ανεβάσει σίγουρα τις μετοχές της και οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να την δουν πώς θα υποδυθεί την Ιουλία.


«Είναι λίγο αστείο το πώς έγινε. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν από την παραγωγή δεν μου είχαν πει ξεκάθαρα για ποια σειρά μιλάμε και για ποιον ρόλο. Απλώς κάποια στιγμή άκουσα το όνομα Ιουλία. Είχα διαβάσει κάπου ό,τι ο ALPHA σχεδίαζε να γυρίσει το "Προξενιό της Ιουλίας", οπότε έκανα το συσχετισμό.

Με το που τελείωσε η συνάντηση έτρεξα να αγοράσω το μυθιστόρημα, το διάβασα και είπα "εδώ είμαστε". Το σενάριο έχει αρκετές διαφορές με το βιβλίο, αλλά απ’ όσες σελίδες έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι καταπληκτικό», είχε δηλώσει η Ευγενία Ξυγκόρου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

proxenio.jpg

Ο ρόλος της Ιουλίας

«Η Ιουλία είναι πολύ παθιασμένη, κάτι που με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Υπάρχει ένα κομμάτι αθωότητας που δεν έχουμε εμείς σήμερα. Είναι ερωτευμένη με ένα αγόρι, που το υποδύεται ο Δημήτρης Σέρφας. Είναι ένας μεγάλος έρωτας που θυμίζει Ρωμαίο και Ιουλιέτα, Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες.

Πριν έρθει το προξενιό έχει μαθευτεί στις οικογένειες ότι τα δύο παιδιά αγαπιούνται και προσπαθούν να τα εμποδίσουν. Εγώ δεν θα μπορούσα να έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον αγαπημένο μου, όπως η Ιουλία. Και θεωρώ ότι είναι τόσο τολμηρή, ακριβώς επειδή είναι τόσο αθώα. Πόσο εύκολο είναι να πεις ότι αγαπάω κάποιον και τον εμπιστεύομαι άνευ όρων;», είχε πει μιλώντας για τον ρόλο της.

proxenioo.webp

Η υπόθεση

Θεσσαλικός κάμπος. Η ιστορία εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 φωτίζοντας τον τρόπο ζωής στην ελληνική ύπαιθρο, τα ήθη της εποχής και το θεσμό του προξενιού.

Η Ιουλία Σκούταρη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Ραζίνη, όμως αυτός ο έρωτας είναι καταδικασμένος. Αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό τον Γιωργίκη Προβιό, έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα με μεγάλη περιουσία, και η είδηση φθάνει στα πέρατα του θεσσαλικού κάμπου. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά θα καταφέρει ακριβώς το αντίθετο, να γεννήσει ακόμη περισσότερα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved