6+1 ζευγάρια ηθοποιών που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στα τηλεοπτικά πλατό!
Showbiz

6+1 ζευγάρια ηθοποιών που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στα τηλεοπτικά πλατό!

Οι σειρές που έπαιξαν έγραψαν τη δική τους ιστορία, όμως, και οι πρωταγωνιστές δημιούργησαν τις δικές τους, στα γυρίσματα όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Από το 2004 μέχρι και το 2007 έπαιζε στο Mega Channel η σειρά «Βέρα στο δεξί». Εκεί ερωτεύτηκαν η Μαριάννα Τουμασάτου με τον Αλέξανδρο Σταύρου, όπου είχαν υποδυθεί την Ρεγγίνα και τον Στράτο, αντίστοιχα.

Η γνωριμία τους δεν ξεκίνησε εκεί όμως αυτή η σειρά έμελλε να είναι η τυχερή για την προσωπική τους ζωή. Ο ερχομός της κόρης τους Παναγιώτας - Χρυσηίδας, η οποία είναι σήμερα 12 ετών, τους ολοκλήρωσε!

toymasatoy-stayroy.jpg

Ήταν το μακρινό 2006 όπου στη σειρά «Για την Άννα», ήρθαν αρκετά κοντά ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς. Το ζευγάρι δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένο και αμέσως μετά το τέλος της σειράς παντρεύτηκαν και λίγο αργότερα απέκτησαν δύο υπέροχες κόρες.

«Εάν έχεις την τύχη να είσαι σε μια σχέση και θέλεις η ενέργεια του έρωτα να είναι πάντα ζωντανή, δείξε στην σύντροφό σου ότι σε εμπνέει.
Ότι εμπνέει τον έρωτα που είναι μέσα σου.
Εάν δεν νιώθει ότι Την ποθείς, δεν θα θέλει να κάνει έρωτα μαζί σου.
Μία γυναίκα θέλει να την θέλεις! και να της το δείχνεις», είχε γράψει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

dimitrievits-efthimiadis.png

Ένα χρόνο αργότερα, άλλος ένας έρωτας γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατό! Στη σειρά του Mega «Μπαμπά μην τρέχεις», ήταν μοιραίο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης να έρθουν πιο κοντά και να αγαπηθούν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σειράς προέκυψε και η εγκυμοσύνη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, από την οποία απέκτησαν και τον πρώτο τους γιο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ ένα χρόνο μετά την απόκτηση ενός παιδιού, απέκτησαν κι άλλον έναν γιο που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

papaxaralampous-mouratidis.webp

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης να τράβηξαν χωριστούς δρόμους όμως στην αρχή της σχέσης τους ήταν φουλ ερωτευμένοι! Γνωρίστηκαν όταν και οι δύο πρωταγωνιστούσαν στη σειρά «Πολυκατοικία» το 2009.

Παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2013, ένα μήνα πριν έρθει στη ζωή τους η κόρη τους, Εύα Τσιμιτσέλη. Σήμερα, η ηθοποιός έχει παντρευτεί με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο και ο ηθοποιός έχει σχέση με την συνάδελφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

laskarakh-tsimitelhs.jpg

Η σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά την περασμένη σεζόν, ήταν τυχερή για αρκετούς πρωταγωνιστές ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, από αυτή γεννήθηκαν δύο έρωτες.

Ο πρώτος είναι αυτός της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ με τον Πέτρο Λαγούτη.

«Έχω μία αδυναμία στον Πέτρο. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά, είμαστε πολύ αγαπημένοι. Ας μην πούμε άλλες λεπτομέρειες, αλλά δεν το κρύβουμε», είχε πει η ηθοποιός η οποία έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Mar8a-Lampirh-Fentoroyf-Petros-Lagoyths.png

Στην ίδια σειρά λοιπόν, ήρθαν αρκετά κοντά και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή. Επίσης είναι από τα ζευγάρια που κρατούν χαμηλό προφίλ όμως πριν από λίγες ημέρες ταξίδεψαν μαζί μέχρι την Αμερική.

kouris.jpg

Κλείνουμε αυτό το άρθρο με τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση οι οποίοι έγιναν ζευγάρι αφού ήρθαν πολύ κοντά στη σειρά του Open, Το Κόκκινο ποτάμι. Και οι δύο έχουν επιλέξει να μη μιλούν για τη σχέση τους ωστόσο, δεν λείπουν οι κοινές διακοπές και οι κοινές δημόσιες έξοδοι.

papazhshs-pantoysh.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved