Ντόρα Μακρυγιάννη: Αυτή είναι η καλλονή αδερφή της! Και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αυτή είναι η καλλονή αδερφή της! Και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και προσφάτως γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της, έχοντας κοντά της την αδελφή της, Βίκυ! 

Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλιά της, η Ντόρα Μακρυγιάννη ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο από την παιδική της ηλικία, πίσω στο 1992 με πλάνα από τη βάφτισή της αλλά και μέσα από την κούνια της. Δείτε το τρυφερό βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C3XU-HZsEXR/

Τις πιο γλυκές ευχές όμως τις πήρε από την αδελφή της, τη Βίκυ Μακρυγιάννη η οποία ανέβασε σε βίντεο στιγμές από την κοινή τους πορεία μέχρι σήμερα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά στο μοναδικό μου πλάσμα. Στην αδερφούλα μου που δεν ξέρω καν πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς εκείνη - πιστεύω άδεια! Στη δική μου ΝΤΟΛΑ όλο νάζι, στην πριγκίπισσά μου που θα μείνει για πάντα παιδί στην ψυχή μου και τα βλέπει όλα ροζ ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Στο στήριγμά μου που πάντα είναι εδώ. Χρόνια σου πολλά καρδιά μου. Να είσαι υγιής, ευτυχισμένη και ο εαυτός σου. Σε λατρεύω. Το μικροβιάκι σου».

Η Βίκυ Μακρυγιάννη είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφη και παρόλο που θα μπορούσε να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου, αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα της και να δουλέψει σε ασφαλιστικό γραφείο.

Η ομοιότητα των δύο γυναικών είναι εκπληκτική και έχουν και οι δύο υπέροχα πράσινα μάτια.

«Με έμαθες τι πάει να πει «ανιδιοτελής αγάπη». Σε αγάπησα απ' το πρώτο λεπτό που χτύπησε η καρδούλα σου στην κοιλιά της μαμάς μας. Είσαι ό,τι πιο αληθινό έχω στην ζωή μου. Χρόνια σου πολλά άλλο μου μισό, χωρίς εσένα απλά η ζωή μου δεν θα είχε νόημα. Απ’ την ώρα που γεννήθηκες με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Μην αλλάξεις ποτέ αυτό που είσαι. Πάντα στο πλευρό σου, για μια ζωή. Θα είσαι πάντα στο μικροβιάκι μου όσο και αν μεγαλώνεις», είχε γράψει σε ανάρτησή της η Ντόρα Μακρυγιάννη παλιότερα, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά το πόσο δεμένες είναι ως αδελφές.

doramakrygianni-(3).jpg

Όμως και η Βίκυ Μακρυγιάννη είχε σημειώσει σε μια δική της ανάρτηση τότε: «Γιατί ξέρω πως όσο κι αν μεγαλώσουμε, θα έχουμε πάντα η μια την άλλη. Γιατί έχουμε πάνω απ’ όλα εκείνη την καθαρή αγάπη, την αγνή την ανιδιοτελή και την ευτυχία που όταν είμαστε μαζί λάμπουν τα μάτια μας!! Γιατί είσαι η μοναδική μου».

Οι δύο αδελφές είναι... κολλητές και δεν το λέμε εμείς αλλά οι φωτό που συνηθίζουν να ανεβάζουν συχνά στα social media. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved