Αυτό είναι το σπίτι της Τσιμτσιλή με τα γουστόζικα έπιπλα, το ξύλινο πάτωμα και την απίθανη κουζίνα
Showbiz

Αυτό είναι το σπίτι της Τσιμτσιλή με τα γουστόζικα έπιπλα, το ξύλινο πάτωμα και την απίθανη κουζίνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δικηγόρος σύζυγός της, Θέμης Σοφός, έχουν καταφέρει στην κοινή τους πορεία να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια.

Μπορεί και οι δύο να έχουν πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως τα τρία παιδιά τους, Νάγια, Μαίρη και Γιάννης, είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η παρουσιάστρια, που εδώ και χρόνια μας λέει καλημέρα μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, Happy Day, ζει σε ένα πολύ γουστόζικο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα.

Μέσα στη βίλα τους, περνά αρκετές ώρες της ημέρας καθώς εκεί είναι που παίζει, διαβάζει, μαγειρεύει και τρώει με τα παιδιά της.

tsimtsili-(2).jpg

Όλοι οι χώροι του σπιτιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού είναι διακοσμημένοι με μεράκι ενώ η κουζίνα της παρουσιάστριας, μέσα στην οποία περνά πολύ χρόνο για να μαγειρεύει για τα παιδιά της, έχει ωραία ντουλάπια και απίθανη θέα στον κήπο.

Τα δωμάτια είναι όλα ευρύχωρα ενώ παντού υπάρχουν παιχνίδια των τριών παιδιών. Το σαλόνι τους έχει ξύλινο πάτωμα και ωραία διακόσμηση ενώ στην κρεβατοκάμαρα η παρουσιάστρια έχει επιλέξει μια ιδιαίτερη αλλά πάρα πολύ φωτεινή ταπετσαρία στον τοίχο.

Δείτε πλάνα μέσα από το σπίτι στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved