Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της, οι νέες φωτό και το «ευχαριστώ»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της, οι νέες φωτό και το «ευχαριστώ»

Δεν έχουν περάσει ακόμα ούτε δύο 24ωρα από τον γάμο της με τον γνωστό νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη και η Ευγενία Δημητροπούλου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι της ευχήθηκαν από καρδιάς γι' αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. 

Η όμορφη και ευτυχισμένη ηθοποιός ανέβασε δύο νέες φωτογραφίες από τον γάμο, μετά από τον οποίο ακολούθησε και η βάπτιση της υιοθετημένης κόρης της η οποία πήρε και επίσημα το όνομα Ευαγγελία.

Σ' αυτήν απεικονίζεται με τον άντρα της ζωής της να λάμπει μέσα στο υπέροχο νυφικό της που είχε φροντίσει να είναι το ίδιο ακριβώς με το φόρεμα που φορούσε ως παρανυφάκι η κόρη της, Εύα.

Στη λεζάντα αυτών των δύο νέων φωτογραφιών, η Ευγενία Δημητροπούλου έγραψε: «Ας είναι ούριος ο άνεμος και ευλογημένος! Ευχαριστούμε για τις ευχές! Τις κρατάμε πολύτιμο φυλαχτό!».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2021 όμως ήθελε η ένωσή του να ευλογηθεί και στην εκκλησία και έτσι έκανε και τον θρησκευτικό μετά από τον οποίο βαπτίστηκε και η 3χρονη κόρη του.

Ακολούθησε δεξίωση στην οποία ήταν καλεσμένοι και πάρα πολλοί ηθοποιοί, ανάμεσά τους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Λένα Δροσάκη, η Γωγώ Μπρέμπου, η Βέρα Μακρομαρίδου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Δέσποινα Τσούτσα η οποία παίζει στον Παράδεισο των Κυριών και ήταν η τυχερή και έπιασε και τη ανθοδέσμη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved