Η εξομολόγηση της Nia Vardalos:«Έχει έναν όγκο στο σβέρκο και νομίζει ότι είναι το δίδυμο της»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Nia Vardalos:«Έχει έναν όγκο στο σβέρκο και νομίζει ότι είναι το δίδυμο της»

Η Nia Vardalos με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» μίλησε μεταξύ άλλων για την έφεση που είχε στο γράψιμο της κωμωδίας.

 

Η Nia Vardalos ανέφερε στο Marie Claire πως «έχω μια θεία που τη λένε Βούλα, έχει έναν όγκο στο σβέρκο της και νομίζει ότι είναι το δίδυμο της. Τέλεια, το έγραψα. Είχα παντρευτεί την προηγούμενη χρονιά. Το έγραψα. Έγραψα κάθε ιστορία που είχα να διηγηθώ. Δανείστηκα τον υπολογιστή ενός φίλου, δεν είχαμε καθόλου λεφτά. Και έγραψα το πρώτο χειρόγραφο του σεναρίου μέσα σε τρεις εβδομάδες. Το έστειλα στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου για να κατοχυρώσω τα πνευματικά δικαιώματα επειδή δεν γνώριζα για το Writers Guild (σ.σ. το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους συγγραφείς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και που τώρα ηγείται του μεγάλου απεργιακού κύματος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής).».

niavardalos_342737014_3508853849399830_6627331781401188280_n.jpg

Και τόνισε: «Και μετά σκέφτηκα: Ωραία, έχω ένα σενάριο! Τι να το κάνω; Ας το στείλω στα κινηματογραφικά στούντιο! Φυσικά, γύρισε πίσω, στον ίδιο φάκελο, γιατί δεν δέχονται κείμενα από συγγραφείς χωρίς άδεια. Σκέφτηκα: ΟΚ, έχω κάνει θέατρο, θα ανέβω στη σκηνή και θα παίξω όλες τις ιστορίες από το σενάριο και θα ερμηνεύσω μόνη μου όπως τους χαρακτήρες. Όπως και έκανα».

Και υπογράμμισε: «Οπότε πάντα λέω το εξής. Αν δεν χτυπήσει το τηλέφωνο σου για δουλειά, τηλεφώνησε εσύ στον εαυτό σου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved