Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμα στη Μαρία Σάκκαρη μετά το ξέσπασμά της: «Σε αγαπάμε»
Showbiz

Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμα στη Μαρία Σάκκαρη μετά το ξέσπασμά της: «Σε αγαπάμε»

Μετά το ξέσπασμα που είχε η Μαρία Σάκκαρη on camera, επειδή αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του US OPEN, η Έρρικα Πρεζεράκου έγραψε γι΄αυτή ένα δημόσιο μήνυμα.

Η γνωστή αθλήτρια, έγραψε μερικά υπέροχα λόγια για την τενίστρια και επεσήμανε ότι είτε χάνει είτε κερδίζει, ο κόσμος την αγαπάει και είναι περήφανος για εκείνη.


«Πολλές φορές άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και έχουν επίγνωση ότι εκπροσωπούν με την δράση τους όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και μια χώρα μπορεί να νιώθουν όπως ένιωσε η Μαρία Σάκκαρη.
Καμιά φορά οι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν στο σύνολο το πόσα προσφέρουν το πόσο υγιή πρότυπα είναι για το σύνολο της κοινωνίας και κυρίως για τα παιδιά μας.

errika_prezerakou_336571239_201497062505469_7935695384920933906_n.jpg

Κάθε μέρα σκληρή προπόνηση για να πετύχει τους στόχους της μοιράζοντας τις νίκες της απλόχερα και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη για την εξελικτική της πορεία που θα περάσει από διάφορες φάσεις μιας και έτσι είναι η ίδια η ζωή...

Μαρία μου... σε αγαπάμε πολύ γιατί αναγνωρίζουμε ότι αυτές οι περίοδοι που περνάς είναι εξίσου σημαντικές με τις νίκες σου μιας και μέσα από αυτές εξελίσσεσαι και προχωράς .

… είναι σημαντικό να μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι «είτε χάνω είτε κερδίζω... μέσα μου φωνάζω Αξίζω»

Καλημέρα ηλιολουστα μου πλάσματα
Πολύ σας αγαπώ...», έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

errika.png

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved