Στέφανος Μιχαήλ: Το κτήμα στην Κύπρο, οι αγροτικές δουλειές και το όνειρο για γάμο και οικογένεια
Showbiz

Στέφανος Μιχαήλ: Το κτήμα στην Κύπρο, οι αγροτικές δουλειές και το όνειρο για γάμο και οικογένεια

Ο Στέφανος Μιχαήλ σε συνέντευξή του μιλάει για τη ζωή του στην Κύπρο, τη σύνδεσή του με τη φύση και όλα όσα τον απασχολούν σχέση με τη σύντροφό του Νάταλι Κάντερ.

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Famagusta που θα δούμε σύντομα στο Mega, μιλάει για την αγάπη που έχει στον τόπο του, την Κύπρο, για το κτήμα όπου έχει τα δικά του δέντρα αλλά και για τα σχέδια γάμου που κάνει με την αγαπημένη του Νάταλι...

kadernat_361787230_841452027006395_41180143049117481_n.jpg

Η δουλειά σου σε φέρνει πολύ συχνά στην Ελλάδα. Πώς και δεν έχεις αποφασίσει να μείνεις μόνιμα εδώ;

Έχω φτιάξει τη ζωή μου στην Κύπρο. Αγαπάω πάρα πολύ τον τόπο μου και γενικά δεν μου αρέσει να αλλάζω περιβάλλον συχνά, να αποσταθεροποιούμαι και να ξεκινώ από την αρχή. Μου αρέσει αυτό που χτίζω, να το χτίζω σιγά - σιγά, όπως το έχω στο μυαλό μου, γιατί έχω ένα όνειρο, έχω στόχο και σκοπό.

Είναι προσωπικό ή επαγγελματικό όνειρο;

Προσωπικό. Μιλάω για οικογένεια, για σπίτι, για σκυλιά και γατιά, για δέντρα...

Θα μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο εκτός από το να είσαι ηθοποιός;

Εννοείται θα μπορούσα. Τα πάντα. Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές στη ζωή μου. Όπως είναι γνωστό, η υποκριτική προέκυψε στη ζωή μου, δεν είναι κάτι που επεδίωξα - άλλο αν την ερωτεύτηκα. Αυτό κάνω τα τελευταία σχεδόν 15 χρόνια, αλλά ξέρω να κάνω και πολλά άλλα πράγματα.

kadernat_370528924_649666766920064_8720950604313771837_n.jpg

Όπως;

Ξέρω πώς είναι να κόβεις μάρμαρα από βουνό, ξέρω πώς είναι να δουλεύεις στην εστίαση, να κάνεις χειρωνακτικές εργασίες. Ξέρω να δουλεύω με τα δέντρα. Έχω περάσει από διάφορες δουλειές και δεν με χαλάει καθόλου.

Μου δίνεις την αίσθηση πως στο σπίτι σου ασχολείσαι προσωπικά με ό,τι μπορεί να περάσει από τα χέρια σου.

Ασχολούμαι πάρα πολύ. Έχω ένα κτήμα, στο οποίο έχω χτίσει προσωπικά τους τοίχους, κλαδεύω τα δέντρα, τα φροντίζω, μαζεύω τους καρπούς τους. Απολαμβάνω να τα κάνω όλα αυτά, να είμαι ουσιαστικά κοντά στη φύση. Έχουμε εν γένει απομακρυνθεί από την πραγματική φύση. Το να κάνουμε μια βόλτα σε ένα μονοπάτι δεν σημαίνει πως έχουμε ουσιαστική επαφή ή ξέρουμε πώς λειτουργεί η φύση. Το να ξέρεις πώς λειτουργεί η φύση σε κάνει να βλέπεις αλλιώς τη ζωή, γιατί είναι πολλές μικρές λεπτομέρειες, οι οποίες είναι τόσο αρμονικές μεταξύ τους που είναι απίστευτες οι ισορροπίες που δημιουργούν. Αν καταφέρεις να βρεις αυτή την αρμονία στη ζωή σου και αυτόν τον τρόπο εξέλιξης, θεωρώ πως είναι κάτι που μόνο μπροστά θα σε πάει.

Εσύ την έχεις βρει αυτή την αρμονία;

Ναι, νομίζω πάντα την είχα.

stefanos.michael_299613111_583526496766034_4571339639731851614_n.jpg

Τουλάχιστον φέτος δεν θα στη χαλάσουν τα ταξίδια στην Αθήνα για γυρίσματα...

Ευτυχώς, αυτή τη σεζόν δεν έχω πήγαινε – έλα, τα γυρίσματα του «Famagusta» γίνονται στην Κύπρο. Πηγαινοερχόμουν στην Αθήνα πέρυσι όλη τη σεζόν για την «Άγρια Γη» και ήταν αρκετά επίπονη διαδικασία. Από ένα σημείο και μετά δεν ήξερα τι μου γίνεται, είχε γίνει η ζωή μου αεροδρόμιο – αεροπλάνο - ξενοδοχείο - πλατό. Για μένα, που δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, ήταν μεγάλη απόφαση, δεν ήταν εύκολο.

Ανέφερες πριν πως με τα σόσιαλ μίντια ασχολείσαι τόσο όσο, ωστόσο, τελευταία έχεις γίνει πιο εκφραστικός και ανοιχτός σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή. Αυτό είναι ένα σημάδι για το πόσο ουσιαστική είναι αυτή η σχέση για σένα;

Ναι, μπορείς να το πεις και έτσι. Είναι μια σχέση που βλέπουμε πολύ σοβαρά με τη Νάταλι. Ήδη συγκατοικούσαμε εδώ και καιρό και τώρα θα έχουμε το δικό μας σπίτι. Σιγά - σιγά θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα πάρουν το δρόμο τους.

stefanos.michael_369254588_1035235570829977_2286336776913577443_n.jpg

Υπάρχει και ένα ευαίσθητο κομμάτι, που αφορά την κόρη της συντρόφου σου...

Είναι κάτι που δεν θέλω να συζητώ ιδιαίτερα, γιατί είναι όντως ευαίσθητο και πολύ προσωπικό κομμάτι. Θα πω, ωστόσο, πως είναι μια απόφαση την οποία πρέπει να πάρεις συνειδητά, έχοντας σκεφτεί πολύ καλά και σε βάθος. Για μένα, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι το παιδί της Νάταλι. Όσο αγαπώ τη μητέρα, αγαπώ και την κόρη. Όμως, είναι κάτι που πρέπει να γίνει σοβαρά και ουσιαστικά, να δεχτείς και να συνειδητοποιήσεις τι κάνεις και να το κάνεις 100% με τον σωστό τρόπο. Αν κάποιος έχει αμφιβολία, έστω και 1%, καλύτερα να μην το κάνει. Τα παιδιά είναι αυτά που πληγώνονται περισσότερο, είναι αυτά που διατρέχουν τον κίνδυνο ενός τραύματος που μπορεί να μην κλείσει ποτέ. Πρέπει να προστατεύουμε και να προσέχουμε τα παιδιά, πριν και πάνω απ’ όλα.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved