Μαριτίνα Ντενίση: Αδυνάτισε και οι followers την αποθέωσαν– «Μεταμόρφωση» (Νέες φώτο)
Showbiz

Μαριτίνα Ντενίση: Αδυνάτισε και οι followers την αποθέωσαν– «Μεταμόρφωση» (Νέες φώτο)

Η Μαριτίνα Ντενίση, η κόρη της Μιμής, έβαλε σκοπό να χάσει κιλά και τα κατάφερε! Είναι πια άλλος άνθρωπος!  

Όπως αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε με τη μητέρα της κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της με ισορροπημένη διατροφή και δίαιτα.

Η Μαριτίνα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ και δημοσίευσε φωτογραφίες της στο instagram και οι followers της ξετρελάθηκαν με την αλλαγή στην εικόνα της και αμέσως τα like έπεσαν βροχή και τα σχόλια ήταν αμέτρητα!

Κάποια από τα σχόλια που της έγραψαν, ήταν: "Μεταμόρφωση!!! Μπράβο κούκλα", "Έχεις γίνει άλλος άνθρωπος....συγχαρητήρια.... Είσαι μια κούκλα..", "Πανέμορφη", "Μία κούκλα" και ο Σωτήρης Πολύζος έγραψε: "Αλλη τόση ομορφιά και καλοσύνη έχει η ψυχή σου!!!😍❤️"!

maritina-ntenisi-(2).webp

Έχασες αρκετά κιλά. Πώς το κατάφερες;

« Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.» ανέφερε η Μαριτίνα Ντενίση.

Είδες μία μέρα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και το αποφάσισες;

Και η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ: «Ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.»

Δείτε τα σχόλια για την αλλαγή στην εικόνα της αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και θα εκπλαγείτε και εσείς!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved