Μπακοδήμου: Ξέσπασε για τη Σταμάτη – «Ποια ανάγκη σας καλύπτετε να κάνετε bullying σε έναν αδύναμο;»
Showbiz

Μπακοδήμου: Ξέσπασε για τη Σταμάτη – «Ποια ανάγκη σας καλύπτετε να κάνετε bullying σε έναν αδύναμο;»

 

H Σάσα Σταμάτη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από μια ανάρτηση από την ψυχιατρική κλινική του Θριάσιου νοσοκομείου όπου κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο και η ανάρτησή της σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους χρήστες και η Μαρία Μπακοδήμου ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη δημοσιογράφο.

sasa.jpg

«Όταν φθάνεις στον πάτο μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Δεν είναι ταμπού. Χτύπα την πόρτα», έγραψε χθες η Σάσα Σταμάτη η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο περιμένοντας τη συνεδρία της.
Αυτή η ανάρτησή της σχολιάστηκε έντονα και η Μαρία Μπακοδήμου ξέσπασε: «Δεν καταλαβαίνω ποιο κομμάτι της ψυχής σας χαίρεται και ποια ανάγκη σας καλύπτεται να κάνετε bullying σε έναν άνθρωπο που δηλώνει αδυναμία. Εκείνη ρίχνει φως σε ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πάσχουν και τους κάνετε να φοβούνται ακόμα περισσότερο την διαπόμπευση».

minima-bacodimou-se-sasa.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι σήμερα η Σάσα Σταμάτη μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes για την... ανάρτησή της από το ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου τόνισε: «Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα. Πέρασα δύσκολα. Ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη, αναγκάστηκα να του κάνω εγκλεισμό δύο φορές στο ψυχιατρείο. Ήταν πολύ δύσκολο. Είχε φύγει από το σπίτι, οι δικοί μου δεν ήθελαν και έπρεπε να πάρω εγώ την απόφαση. Η αστυνομία τον είχε βρει στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητό του, να κοιμάται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved