«Τον ευχαριστώ που υπάρχει» - Έτσι αποθέωσε τον συνεργάτη της η Έλλη Τρίγγου
Showbiz

«Τον ευχαριστώ που υπάρχει» - Έτσι αποθέωσε τον συνεργάτη της η Έλλη Τρίγγου

Για την Έλλη Τρίγγου ένας από τους συνεργάτες της δεν είναι απλώς ένας οπερατέρ αλλά ο άνθρωπός της, εκείνος που τη γεμίζει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Έχουν συνεργαστεί στις Άγριες μέλισσες και τώρα ξανά στη Μάγισσα, όπου και θα πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και είναι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη συνύπαρξη.

Η ίδια, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον οπερατέρ και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

ellitringou_261412808_921790675115886_8347531482073420157_n.jpg

«Ο @minasfous θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ένας οπερατέρ. Ή να πει ότι είναι ο οπερατέρ των Άγριων Μελισσών και τώρα της Μάγισσας και τόσων άλλων προτζεκτ. Αλλά στ' αλήθεια ο Μηνάς είναι πολλά περισσότερα.

Σκαρφαλώνει, ξαπλώνει, ξηλώνει, κρεμιέται, τρέχει, βρίσκει λύσεις, νοιάζεται, είναι τα ζεστά μάτια που ξέρεις πως όταν σε κοιτάζουν είτε γυμνά είτε πίσω από την κάμερα, είσαι ασφαλής. Ο Μηνάς έχει καψούρα με τη δουλειά του και όλοι εμείς έχουμε καψούρα με το Μηνά. Είναι καλλιτεχνάρα και κυρίως ανθρωπάρα και τον ευχαριστώ που υπάρχει», έγραψε η Έλλη Τρίγγου στη λεζάντα της.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

trigou.png

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved