Η Τάμτα στην πιο εκκεντρική εμφάνιση αλά Μαντόνα - Αναβίωσε το εμβληματικό κωνικό σουτιέν των ‘90s
Showbiz

Η Τάμτα στην πιο εκκεντρική εμφάνιση αλά Μαντόνα - Αναβίωσε το εμβληματικό κωνικό σουτιέν των ‘90s

Φορώντας το κωνικό σουτιέν το οποίο θύμιζε έντονα αυτό που είχε φορέσει η Μαντόνα στα ‘90s επέλεξε η Τάμτα σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο instagram.

Η pop star είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz και το στιλ της είναι το σήμα κατατεθέν της.

Η Μαντόνα που ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία εδώ και δεκαετίες κατάφερε να γίνει η βασίλισσα της pop και η Τάμτα έκανε για άλλη μια φορά αυτό που δύσκολα θα πετύχει κάποια άλλη.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα κωνικό σουτιέν, το οποίο θυμίζει αυτό που είχε φορέσει η Μαντόνα στην περιοδεία της «Blonde Ambition» με την υπογραφή του Jean Paul Gaultier.

Όπως θα δείτε στις εικόνες το συνδύασε άψογα με baggy jeans, ψηλόμεσο μποξεράκι και sneakers ενώ είχε κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια.

Δείτε την Τάμτα με το κωνικό σουτιέν αλά Μαντόνα:

tamta2.jpg
TAMTA23.jpg
tamta44.jpg

Η ίδια έχει δηλώσει σε συνέντευξη της στο Down Town της Κύπρου.
«Η μόδα για μένα είναι τρόπος έκφρασης, μια διασκέδαση και αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής. Δεν μένω μόνο στα trends και στην τάση της εποχής. Ένα trend που το φορά όλος ο κόσμος, για μένα χάνει την ουσία του πια. Το στιλ, πάντως, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved