Μαρία Λεκάκη: Το πέτρινο εξοχικό της με θέα βουνό και θάλασσα, η διακόσμηση και τα vintage στοιχεία
Showbiz

Μαρία Λεκάκη: Το πέτρινο εξοχικό της με θέα βουνό και θάλασσα, η διακόσμηση και τα vintage στοιχεία

Βουνό και θάλασσα συνδυάζει το εξοχικό της Μαρίας Λεκάκη στην Κερνίτσα Αχαΐας και η αγαπημένη ηθοποιός φροντίζει να περνά εκεί αρκετό καιρό του χρόνου.

Εκεί ξεκουράζεται, χαλαρώνει και ηρεμεί, μακριά από την βουή της πόλης και δεν είναι λίγες οι φορές που φιλοξενεί αγαπημένους φίλους και περνούν μαζί ξέγνοιαστες στιγμές.

Η ίδια, έχει μοιραστεί αρκετές φορές στιγμιότυπα από το όμορφο εξοχικό της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

https://www.instagram.com/reel/CmTjaYBIYZ4/

Το διώροφο σπίτι της είναι πέτρινο, με καινούργια όμως κουφώματα και εξαιρετικές επιλογές σε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία. Ένα σπίτι παραδοσιακό γεμάτο φινέτσα και στιλ, με τη Μαρία Λεκάκη να έχει επιλέξει τα πράγματα που θα τοποθετηθούν μέσα σε αυτό, ένα προς ένα.

Υπάρχει μια τραπεζαρία στο σαλόνι και καναπέδες σε απόχρωση του σκούρου μπλε. Ακόμα και τα κουζινικά που χρησιμοποιεί θυμίζουν... ελληνικό χωριό και φέρνουν πολλές αναμνήσεις.

Στον εξωτερικό χώρο, έχει τοποθετήσει μια τραπεζαρία προκειμένου να κάθεται εκεί και να αγναντεύει τη θάλασσα και το βουνό ενώ υπάρχει μέχρι και ξαπλώστρα για χαλάρωση, διάβασμα και ηλιοθεραπεία.

Δείτε στιγμιότυπα στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved