Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Η vintage διακόσμηση στο σπίτι τους και οι δαντελένιες κουρτίνες
Showbiz

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης: Η vintage διακόσμηση στο σπίτι τους και οι δαντελένιες κουρτίνες

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους μάλιστα μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

Και οι δύο είναι ηθοποιοί και μάλιστα πάρα πολύ δημοφιλείς και αγαπητοί στο κοινό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος θέλει να μαθαίνει τα πάντα γι΄αυτούς, έχουν φροντίσει να μην απασχολούν με τα προσωπικά τους παρά μόνο με τα επαγγελματικά τους, κρατώντας χαμηλούς τόνους και την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Τα τελευταία χρόνια, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα, ζουν στο Χαλάνδρι, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Δάνο και την 7χρονη Νάγια και κάποιες φορές έχουν μοιραστεί μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι τους.

iordanidis_tasos_349237408_290327796751787_3799957835455380300_n.jpg

Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν πρόκειται για κάποια γιορτή, για Χριστούγεννα ή γενέθλια, όμως, οι followers του «τρυπώνουν» για λίγο στο εσωτερικό του σπιτιού τους, έστω και λίγο!

Το σπίτι τους λοιπόν έχει πάρα πολλά vintage στοιχεία, ιδίως η κουζίνα, ενώ στο σαλόνι έχουν γκρι καναπέδες αλλά και μια λευκή πολυθρόνα και αρκετά διακοσμητικά στοιχεία όπως για παράδειγμα πίνακες στους τοίχους. Την προσοχή τραβούν και οι δαντελένιες κουρτίνες στα παράθυρα.

Πάρτε μια γεύση από το εσωτερικό του σπιτιού τους στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved