Η παραλία: Γιώργος Νινιός: Η ηλικία, η προσωπική ζωή και ο ιδιαίτερος ρόλος στη σειρά
Showbiz

Η παραλία: Γιώργος Νινιός: Η ηλικία, η προσωπική ζωή και ο ιδιαίτερος ρόλος στη σειρά

Ο Γιώργος Νινιός είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς και είναι γεννημένος το 1959. Είναι δηλαδή σήμερα 64 ετών. Ο ίδιος, έχει καταγωγή από τον Άμμο Μεσσηνίας, όμως γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.

Του αρέσει η οδήγηση με μοτοσικλέτα και έχει λάβει μέρος σε αγώνες, στους οποίους έχει επανειλημμένα βραβευτεί. Φέτος θα τον απολαύσουμε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην σειρά Η παραλία.


Οι σπουδές και η καριέρα

Σπούδασε για ένα χρόνο στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, την οποία εγκατέλειψε επειδή δεν προλάβαινε καθώς εισήχθη και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Στις 20 Απριλίου 2017 παρουσίασε για πρώτη φορά μουσική και τραγούδια, που έχει γράψει για το θέατρο, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Στάση ΕΡΤ".

Την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση έκανε ως χορευτής στην παραγωγή της ΕΡΤ «Play back» και όχι ως ηθοποιός. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο με τις «Τρωάδες» και στον κινηματογράφο με το «Αίμα των Αγαλμάτων» του Τόνυ Λυκουρέση.

Το Νοέμβριο του 2012 έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το έργο του Νίκου Ποριώτη "Δε θα μείνω πολύ" με πρωταγωνιστές τον ίδιο το συγγραφέα και την Κατερίνα Μπιλάλη στο Θέατρο του Ήλιου.

Ninios-(2).jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1998 συνεργάστηκε και με τον Διονύση Τσακνή στην ταινία "Έξι με Έξι". Την ίδια χρονιά οι δυο τους συμμετείχαν σε συναυλίες. Τον χειμώνα του 2002 συμμετείχε στην μουσική παράσταση "Άριστα Τραγούδια" στο Zoom, την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος και στην οποία συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου.

Από το 1982 με την "χώρα των αγαλμάτων, μέχρι και την περασμένη σεζόν με το Μυστικό της Πεταλούδας, ο Γιώργος Νινιός μετρά πολλά χιλιόμετρα στον χώρο και όσοι τον γνωρίζουν καταλαβαίνουν πως πλέον είναι στα καλύτερά του και έχει να δώσει ακόμα πάρα πολλά.

Ninios-(3).jpg

Βραβεία και διακρίσεις

Τιμητική διάκριση πήρε για την ερμηνεία του στη "''Δέσποινα" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 1990 και το βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 1989 και το 1991 για τις ταινίες "Δεξιότερα της δεξιάς"και "Δραπέτης", "Ισημερία".

Το 1990 πήρε βραβείο Α΄ Ανδρικού ρόλου στα Κρατικά Βραβεία για τη συμμετοχή του στην ταινία "Το Πέρασμα" της Βασιλικής Ηλιοπούλου.

Το 1992 πήρε στα Βραβεία Ελληνικής Τηλεόρασης το βραβείο του Α΄ Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά "Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά", στην οποία έκανε και την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός.

Το 2007, βραβεύτηκε στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2007 για το ρόλο του στην παράσταση "Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;".

germanoy.jpg

Η προσωπική ζωή

Ο Γιώργος Νινιός δεν έχει κάνει παιδιά ενώ προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια σχέση του όμως που στο παρελθόν είχε γίνει γνωστή ήταν εκείνη με τη Ναταλία Γερμανού. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνουν ζευγάρι καθώς ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαζαν καθόλου και δεν είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα. Παρόλο που χώρισαν διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Νινιός έγιναν ζευγάρι το 2012 και η παρουσιάστρια δήλωνε εκείνη την εποχή στο ΟΚ!: «Μερικά πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για πρώτη φορά, πάνω που έχεις σχεδόν παραιτηθεί. Είμαι αποφασισμένη να προστατέψω αυτό που μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί αξίζει πραγματικά».

ninios.jpg

Ο ρόλος στην Παραλία της ΕΡΤ

Τον Δημητρό Αρχοντάκη θα υποδυθεί στη νέα φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ ο αγαπημένος ηθοποιός και αναμένεται να μας εκπλήξει με την ερμηνεία του.

Πιο συγκεκριμένα, θα υποδυθεί τον σύζυγο της Νικολίνας –ρόλο που αναλαμβάνει η επίσης σπουδαία Μπέτυ Λιβανού. Θα είναι επίσης και ο παππούς της Υπατίας.

Το «κουνήσου Δημητρό» που θα πει πολλές φορές παιχνιδιάρικα ο Δημητρός ως παππούς που ζει στον κόσμο του ως ένας πολύ ωραίος και άκακος «τρελός του χωριού» δίνει μια άλλη νότα στη σειρά που θα κάνει τους τηλεθεατές να γελάσουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved