«Ραγίζει καρδιές» το μήνυμα της Άσπας για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του αδελφού της, MadClip
Showbiz

«Ραγίζει καρδιές» το μήνυμα της Άσπας για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του αδελφού της, MadClip

Βυθισμένη στο πένθος συνεχίζει να είναι η οικογένεια του Mad Clip, ή Πίτερ Αναστασόπουλου όπως ήταν το πραγματικό όνομα του γνωστού καλλιτέχνη που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο πριν από δύο χρόνια. 

Η αδελφή του, Άσπα, η οποία ακολουθεί και εκείνη καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο, συνεχίζει να νιώθει έντονα τη θλίψη για την απώλειά του αλλά και την έλλειψή του μιας και ήταν πολύ δεμένα αδέλφια.

Με αφορμή τη σημερινή μαύρη επέτειο από τον χαμό του, η Άσπα ανέβασε στα social media δύο αναρτήσεις στις οποίες φυσικά αναφερόταν στον Mad Clip που τόσο πολύ αγαπούσε.

«Αδελφέ μου πέρασαν δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, την αγάπη σου τα αστεία σου. Εύχομαι από εκεί ψηλά να με βλέπεις και να είσαι περήφανος για εμένα. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ μέχρι την τελευταία μου μέρα. Αναπαύσου στον παράδεισο... Αναπαύσου εν ειρήνη...» έγραψε η Άσπα η οποία γνωρίζει επιτυχία με τις δικές της μουσικές προτάσεις προς τον κόσμο.

Η ίδια, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε συγκινήσει το πανελλήνιο μιλώντας για τον Mad Clip: «Ο αδελφός μου πίστευε πολύ σε μένα. Το πλάνο που είχαμε ήταν να με βοηθήσει και να δημιουργήσουμε και κομμάτια μαζί. «Πάμε να τους τα πάρουμε όλα» μου έλεγε. Αλλά θα σου πω κάτι, μακάρι να μην τον έχανα ποτέ, και ας μη γινόμουν τραγουδίστρια»...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved