Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Μεγάλη μέρα για το ζευγάρι - Βαφτίζει τον γιο του!
Showbiz

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Μεγάλη μέρα για το ζευγάρι - Βαφτίζει τον γιο του!

Θέλοντας να τηρήσουν τις παραδόσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βαφτίζουν χωριστά από την ημέρα του γάμου τους τον μονάκριβο γιο τους. 

Ο εννέα μηνών πρίγκιπάς τους σήμερα θα κάνει τη... βουτιά στην κολυμπήθρα για να πάρει το όνομα του παππού του, Βλάσση, πατέρα του επιχειρηματία.

Ήταν μία κοινή απόφαση του ζευγαριού μιας και όπως η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δηλώσει στο παρελθόν, από την πρώτη στιγμή ήθελε να πάρει ο μικρούλης αυτό το όνομα καθώς λατρεύει τον πεθερό της.

Η βάφτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στα νότια προάστια και μάλιστα τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο επιχειρηματίας κατάφεραν να κρατήσουν μυστική κάθε λεπτομέρεια γι' αυτή την τόσο ευτυχισμένη του μέρη που θέλει να τη μοιραστεί μόνο με τους πολύ δικούς του ανθρώπους.

Πάντως, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 2 Οκτωβρίου 2022 και από την αρχή είχε αποφασίσει πως θέλει να κάνει χωριστά μυστήρια. Παρ' όλο που σχεδίαζαν οι δύο ερωτευμένοι ο γάμος τους να γίνει μέσα στο καλοκαίρι που μόλις πέρασε, τελικά αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στη βάφτιση του μικρού που ήρθε και άλλαξε για πάντα τη ζωή τους.

Αμέσως μετά το μυστήριο της βάπτισης θα ακολουθήσει δεξίωση για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του ζευγαριού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved