H casual Δημητροπούλου, το σικ μωβ φόρεμα της Αγοραστού & το floral πουκάμισο της Ντορέττας
Showbiz

H casual Δημητροπούλου, το σικ μωβ φόρεμα της Αγοραστού & το floral πουκάμισο της Ντορέττας

Λαμπερές εμφανίσεις στο Κηποθέατρο Παπάγου!

Οι διακοπές για τους περισσότερους έχουν λάβει τέλος οπότε τι καλύτερο από θεατρικές εξόδους στην πρωτεύουσα!

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι επώνυμοι που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (1-09) στο κηποθέατρο Παπάγου για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ανδρική νοημοσύνη, οξύμωρο;» με πρωταγωνιστή τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

1D8A0747.jpg

Ο φωτογραφικός φακός μας ήταν εκεί και ανάμεσα στους επώνυμους απαθανάτισε τη Ντορέττα Παπαδημητρίου με ένα υπέροχο floral πουκάμισο και τζιν παντελόνι, την Ευγενία Δημητροπούλου στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο της, την Πένυ Αγοραστού πιο σικ από ποτέ, την Ιωάννα Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και πολλούς ακόμη.

Δες τους στη gallery

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο Μάνος για να καταλάβει τις γυναίκες, θα κληθεί να ανακαλύψει πρώτα τον εαυτό του. Σε αυτή του την προσπάθεια, αρωγός του το κοινό, αλλά και πέντε ακόμα πρόσωπα έκπληξη που θα υποδυθεί… ο ίδιος!
Το αν θα μπορέσει τελικά να λύσει τον γρίφο που εδώ και αιώνες είναι άλυτος, ώστε να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του θα αποκαλυφθεί επί σκηνής σε έναν απρόβλεπτο μονόλογο, που σκοπό έχει μέσα από τις οικείες ξεκαρδιστικές καταστάσεις, να ανακαλύψει αν η ανδρική νοημοσύνη είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved