Η απίστευτη αποκάλυψη της Ντενίση: «Μου έστελνε τριαντάφυλλα, όπου το καθένα είχε ένα μαργαριτάρι»
Showbiz

Η απίστευτη αποκάλυψη της Ντενίση: «Μου έστελνε τριαντάφυλλα, όπου το καθένα είχε ένα μαργαριτάρι»

Για τις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και για το αν θεωρεί πως οι άντρες τη φοβούνται, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση.

Έχω ακούσει ιστορίες ότι στη μονοκατοικία που μεγάλωσε στους Παπάγου, υπήρχε μια σκάλα η οποία συχνά γέμιζε από γλάστρες και λουλούδια που σου έστελναν για να σε φλερτάρουν.

«Πολλές φορές έχει συμβεί αυτό και όχι μόνο στον Παπάγο αλλά και στης Μαυροματαίων και εδώ. Είχα έναν θαυμαστή που μου έστελνε μπουκέτα με μεγάλα κόκκινα τριαντάφυλλα, όπου το καθένα είχε ένα μαργαριτάρι».

denisi.png

Πόσα κολιέ από μαργαριτάρια έκανες;

«Κανένα! Δεν ταιριάζαμε με τον κύριο. Επίσης, τότε που έπαιζα στο θέατρο Βρετάνια, μου έστειλαν ένα πανάκριβο δώρο στο θέατρο, το οποίο το επέστρεψα και μου έλεγε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, Κώστας Καίσαρης: «είσαι τρελή που δεν το κρατάς». Και του εξηγούσα πως δεν μπορώ γιατί δεν θα αποκτήσω σχέση μαζί του, δεν ήθελα. Οπότε δεν μπορούσα να κρατήσω το δώρο κάποιου που δεν ξέρω τι θα έλεγε το στόμα του, ενώ δεν είχαμε σχέση».

1675197253327-461555620-denisi-3.jpg


Οι άντρες σε φοβούνται; Μήπως βλέπουν μόνο την Ντενίση;

«Ισχύει. Δύσκολα θα με πλησιάσουν. Εγώ δεν θα πάω να φλερτάρω. Στην Αμερική, όμως, και στη Γαλλία με φλερτάρουν πολύ. Τώρα που ήμουν στο Μονακό για τα Βραβεία Μαρία Κάλλας, ήμουν σε ένα από τα πολύ καλά εστιατόρια με μια φίλη μου και ένας γοητευτικός κύριος ήρθε και μου είπε: «Είστε η πιο σικ και η πιο ωραία γυναίκα εδώ μέσα».

Πηγή OK!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved