Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Το ξέφρενο γλέντι μετά τη βάφτιση του γιου τους-Ο χορός & τα βεγγαλικά
Showbiz

Σπυροπούλου-Σταθοκωστόπουλος: Το ξέφρενο γλέντι μετά τη βάφτιση του γιου τους-Ο χορός & τα βεγγαλικά

Μετά τη βάφτιση του γιου τους που πήρε το όνομα Βλάσσης χθες το απόγευμα (2/9) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν τους λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς που είχαν καλέσει σε ένα απίθανο γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί. 

Το ζευγάρι είχε ετοιμάσει ένα μοναδικό καθιστό δείπνο για όλους σε χώρο ακριβώς δίπλα στη θάλασσα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στα Νότια προάστια με το art de la table να είναι πραγματικά ξεχωριστό και τον στολισμό του χώρου να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός.

Αρχικά ο Αντώνης Δημητριάδης ανέλαβε να «ντύσει» μουσικά το πάρτι όμως στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Μάστορας και οι παρέα του από τις Μέλισσες για να απογειώσουν τη βραδιά.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές στο γλέντι που ακολούθησε ήταν όταν ο ουρανός φωτίστηκε από τα δεκάδες βεγγαλικά που άρχισαν να εμφανίζονται, με τους δύο ευτυχισμένους γονείς να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται με χαρά και αγάπη γι' αυτή την τόσο όμορφη οικογενειακή τους στιγμή.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που τίμησαν το ζευγάρι σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή του ήταν ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ αλλά και η Σαμάνθα Αποστολοπούλου. Όλοι τους έδειξαν να το διασκεδάζουν, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα, η οποία επέλεξε να αλλάξει φόρεμα στη δεξίωση και να φορέσει μία υπέροχη χρυσή τουαλέτα, να ανεβαίνει στη σκηνή που είχε στηθεί για την περίσταση και να χορεύει ξέφρενα αλλά και να τραγουδάει μαζί με τον Χρήστο Μάστορα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βραδιά αλλά και βίντεο από το υπέροχο πάρτι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved