Κώστας Λαϊνάς: Γερός και δυνατός επέστρεψε στο πλευρό του Σχοινά μετά την περιπέτεια της υγείας του
Showbiz

Κώστας Λαϊνάς: Γερός και δυνατός επέστρεψε στο πλευρό του Σχοινά μετά την περιπέτεια της υγείας του

Γερός και δυνατός μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ο Κώστας Λαϊνάς.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος με πολλή χαρά για τα καλά νέα της υγείας του μαέστρου του, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Αγόρι μου, Αδερφέ μου!
Καλωσήρθες!!!
@kostaslainas72 🎹
💪🙏❤️✌️🎉🥳🎈🎊🪅», σημείωσε στη λεζάντας μιας κοινής τους φωτογραφίας με τους επώνυμους φίλους και των δυο να γεμίζουν με μηνύματα το ποστ

Δες το

https://www.instagram.com/p/CwszHtgrjRC/

Θυμίζουμε πως ο γνωστός μουσικός και πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο εδώ και μήνες έδινε μάχη για τη ζωή του καθώς παρουσίασε συμπτώματα γάγγραινας στο πόδι του χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά από τι προκλήθηκε. Όπως αποκλειστικά είχε γράψει το gossip-tv, ο Κώστας Λαϊνάς έχει υποβληθεί ήδη σε τρεις χειρουργικούς καθαρισμούς και παρέμενε για καιρό διασωληνωμένος στην εντατική με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

kostaslainas-(2).jpg

Κάτι που είχε σοκάρει τόσο την οικογένειά του όσο και τους στενούς συνεργάτες του, ανάμεσά τους και τον Διονύση Σχοινά τον οποίο ακολουθούσε πάντα και παντού σε όλες τις εμφανίσεις του.

Μετά από τη δύσκολη μάχη που έδωσε βγήκε νικητής σκορπίζοντας χαμόγελα στους δικούς του ανθρώπους που τελικά όλα πήγαν καλά και η ιστορία είχε αίσιο τέλος!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved