Συγκινεί η Ράντου: «Θα ήθελα οι φίλοι μου να βάλουν αυτό στη σελίδα τους» - Το ποστ για την άνοια
NDP photo agency
Showbiz

Συγκινεί η Ράντου: «Θα ήθελα οι φίλοι μου να βάλουν αυτό στη σελίδα τους» - Το ποστ για την άνοια

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ελένη Ραντού με αφορμή τον μήνα Σεπτέμβριο, μήνας ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η αγαπημένη ηθοποιός μέσα από το συγκλονιστικό κείμενο της στο facebook θέλησε να δύναμη σε εκείνους μάχονται με την ασθένεια αλλά και να ευχαριστήσει εκείνους φροντίζουν τους ανθρώπους αυτούς.

rantou-(2).jpg

Η Ελένη Ράντου έχει μιλήσει δημόσια για τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια και μάλιστα έχει πει πως πλέον την αναγνωρίζει περισσότερο μέσα από τον ρόλο της ως «Ελένη Βλαχάκη» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η ανάρτησή της

«Κάποιος είπε κάποτε ότι όταν αγαπάς κάποιον με άνοια τον χάνεις όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Πότε διαγνώσκονται, πότε περνάνε από διαφορετικά στάδια, πότε χρειάζονται θεραπεία και πότε πεθαίνουν. Αυτό λέγεται «απώλεια Ambigua». Δεν θα ευχόμουν άνοια σε κανέναν. Καθώς ο εγκέφαλος πεθαίνει αργά, αλλάζει σωματικά και τελικά ξεχνά ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους. Μπορεί να καταλήξουν να είναι κατάκοιτοι χωρίς να κινούνται και να μην τρώνε ή να πίνουν.
Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα κάνουν scroll με αυτή την ανάρτηση γιατί η άνοια δεν τους έχει αγγίξει. Μπορεί να μην ξέρουν πώς είναι να έχεις ένα αγαπημένο πρόσωπο που πάλεψε ή πολεμάει την άνοια. Για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο για αυτή τη σκληρή ασθένεια, θα ήθελα οι φίλοι μου να βάλουν αυτό στη σελίδα τους σήμερα. Κρατήστε το δάχτυλο στη δημοσίευση για αντιγραφή και επικόλληση στο χρονολόγιό σας. Ευχαριστώ όλους όσους (είχαν) φίλους ή συγγενείς που ζουν με άνοια. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους τους πρόθυμους να το δημοσιεύσουν στο χρονολόγιό τους για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για το Αλτσχάιμερ», έγραψε η Ελένη Ράντου

radou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved