Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα δυο εντυπωσιακά φορέματα στη βάφτιση του γιου της είχαν ένα κοινό!
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα δυο εντυπωσιακά φορέματα στη βάφτιση του γιου της είχαν ένα κοινό!

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ του Σαββάτου (2-09) καθώς βάφτισε τον μονάκριβο γιο της, ο οποίος πήρε το όνομα, Βλάσσης

Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε μέσα στο κατάλευκο φόρεμα που επέλεξε για το μυστήριο ενώ αργότερα στη δεξίωση φόρεσε μια απίθανη μάξι τουαλέτα στην πιο λαμπερή απόχρωση του χρυσού εξίσου εντυπωσιακή.

spyropoulou-(8).jpg
5509908

Τα μαλλιά της έπεφταν μισά στους ώμους έχοντας κάνει ένα ελαφρύ σπάσιμο ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε γήινους τόνους με ένα έντονο eyeliner να τονίζει το υπέροχο χρώμα των ματιών της.

spyropoulou-(2).jpg
7841346

Και οι δυο εμφανίσεις όμως παρά τις μεγάλες διαφορές τους καθώς και χρωματικά ήταν σε άλλους τόνους ενώ διαφορετικά ήταν και τα μήκη, είχαν ένα κοινό! Αυτό που όλοι προσέξαμε! Και τα δυο φορέματα αναδείκνυαν την αδυνατισμένη και μαυρισμένη από τον ήλιο του καλοκαιριού, σιλουέτα της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αμέσως μετά τη γέννηση του μικρού της, θέλησε γρήγορα να επαναφέρει τη σιλουέτα της. Και μπορεί να απόλαυσε όλες τις λιχουδιές που επιθυμούσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όμως σχεδόν αμέσως μετά τη γέννα μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης κι έτσι κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά που πήρε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved