Eρωτική εξομολόγηση Σάκη σε Μαριαλένα:«Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις όσα νιώθεις»
Showbiz

Eρωτική εξομολόγηση Σάκη σε Μαριαλένα:«Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις όσα νιώθεις»

Προφανώς και ο Σάκης Κατσούλης μαζί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη διανύουν την δεύτερη πιο ερωτική περίοδο της σχέσης τους αφού ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star όλο και πιο συχνά εκφράζεται δημόσια για εκείνη. 

Με νέο του ποστ στο Instagram, ο επιχειρηματίας και πρώην Survivor στη λεζάντα μίας υπέροχης κοινής φωτογραφίας του με την αγαπημένη του έγραψε για εκείνη σε μία κατάθεση ψυχής:

sakis-marialena.jpg

«“My favourite love story is our story” 🤍
Έχουμε περάσει τα πάντα μαζί! Για 5 και 6 μήνες επιζώντες σε ένα νησί, συγκάτοικοι από την πρώτη εβδομάδα, με τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια αλλά πάντα με ΑΓΑΠΗ και ειλικρίνεια καταλήγαμε να κοιμόμαστε ήρεμοι, αγκαλιά! Κάποιες φορές δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτά που νιώθεις. Η φίλη μου, η κοπέλα μου, ο άνθρωπος μου!».

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις, προβλήματα αλλά και χαρές, το ζευγάρι συνεχίζει να είναι πολύ ευτυχισμένο και να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή μαζί.

kats-marialena-(5).webp

Όπως τονίζει και στο ποστ του ο Σάκης Κατσούλης, η περίοδος του Survivor All Star λειτούργησε θετικά για αυτή τη σχέση καθώς έμαθαν μαζί τις αντοχές τους και παρέμειναν ενωμένοι στα δύσκολα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved