Gameboy Melody: Ποιος ήταν ο τράπερ που σκοτώθηκε- Η φιλία με τον Snik και το μήνυμα του αδερφού του
Showbiz

Gameboy Melody: Ποιος ήταν ο τράπερ που σκοτώθηκε- Η φιλία με τον Snik και το μήνυμα του αδερφού του

Ο 23χρονος τράπερ Gameboy έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που έγινε  στην Πέτρου Ράλλη, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 4 Σεπτεμβρίου.

Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Πέτρου Ράλλη στου Ρέντη.

Μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα ηλικίας 22 και 23 ετών, έπεσε σε σταθμευμένο φορτηγό όχημα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

gameboy_melody_318012028_149142481210950_6150413781212186131_n.jpg

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους αναβάτες στο «Αττικόν» νοσοκομείο.

Δυστυχώς ο ένας από τους δύο δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα, ενώ ο δεύτερος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διεξάγει η Τροχαία.

Ποιος είναι ο GameBoy Melody

Ο 23χρονoς καλλιτέχνης μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης και ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με αυτό το είδος μουσική όπως και ο αδερφός του ο οποίος είναι επίσης τράπερ με το όνομα «YOUNG T».

Ο αδελφός του μάλιστα τον αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram γράφοντας: «Σ’ αγαπώ μεγάλε αδελφέ! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Rest in Peace»

young-t-(1).webp

Ο GameBoy Melody άνηκε στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik, την ATH Records βγάζοντας επιτυχίας με εκατομμύρια views!

Ο GameBoy Melody δεν συνεργαζόταν μόνο με τον Snik, αλλά τους ένωνε και μία δυνατή φιλία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved