Κάνε ότι κοιμάσαι: Δεπάστας: «Ο δεύτερος κύκλος θα αποζημιώσει ακόμη περισσότερο τους τηλεθεατές»
Showbiz

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δεπάστας: «Ο δεύτερος κύκλος θα αποζημιώσει ακόμη περισσότερο τους τηλεθεατές»

Η καλλιτεχνική του πορεία είναι ασφυκτικά γεμάτη από θέατρο, έχοντας αναμετρηθεί με σημαντικούς ρόλους. Ο Γιώργος Δεπάστας, ωστόσο, την περσινή σεζόν αποφάσισε να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη δραματική αστυνομική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1 που απέκτησε φανατικό κοινό.

Στον δεύτερο κύκλο ο ήρωάς του, ο Λάκης και η οικογένειά του, θα βρεθούν για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων.

  • Όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστείτε σε σημαντικές θεατρικές παραγωγές κι έχετε κερδίσει τον σεβασμό του κοινού. Αυτό σας ωθεί στο να ανεβάζετε τον προσωπικό σας πήχη ακόμη πιο ψηλά;

«Η αλήθεια είναι ότι είχα δώσει μεγάλη βάση στο θέατρο το οποίο με έχει αποζημιώσει. Εχω παίξει σε μεγάλες παραστάσεις με σημαντικούς σκηνοθέτες. Προσωπικά δεν έχω κάνει πολλή τηλεόραση. Αυτό που έγινε με το «Κάνε ότι κοιμάσαι» ήταν κάτι σαν τυχερό για μένα, μια θεία στιγμή και χάρηκα πολύ που πήγε τόσο καλά. Πιστεύω ότι ήταν το ωραιότερα σίριαλ του χειμώνα και πως μετά τις «Αγριες μέλισσες» έβαλε ένα λιθαράκι για να συνεχίσει η μυθοπλασία σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι μαζί με τον «Ορκο II» είναι υποψήφια σε πολλές κατηγορίες βραβείων στον διεθνή διαγωνι σμό Seoul International Drama Awards 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου. Το αξίζει γιατί δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ούτε από άποψη παραγωγής ούτε από ηθοποιούς και το μεγάλο της ατού βέβαια είναι το σενάριο».

depastas.webp
  • Πάντως το κοινό που την παρακολουθούσε είχε παθιαστεί και αγωνιούσε για τις εξελίξεις.

«Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξαναζήσει. Ο κόσμος την έβλεπε μετά μανίας. Ακόμη και άνθρωποι που δεν παρακολουθούσαν τηλεόραση, αλλά και πολλοί νέοι. Εγώ εντάσσω αυτή την παραγωγή στην κατηγορία εφηβικό δράμα με στοιχεία νουάρ. Ο δεύτερος κύκλος θα αποζημιώσει ακόμη περισσότερο τους τηλεθεατές. Τα σενάρια μου δίνουν ακριβώς την ίδια αίσθηση με την πρώτη φορά, όταν πρωτοδιόβασα τα κείμενα του Γιάννη Σκαραγκά. Ο συγγραφέας ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».

  • Στο τέλοςτου πρώτου κύκλου ο ήρωάς σας, ο Λάκης, επιβιώνει από το μακελειό και συνεχίζετε όλη η οικογένεια στο δεύτερο κύκλο.

«Τον σώσαμε όντως τον Λάκη. Γενικά γι’ αυτή την οικογένεια, την Μπετίνα, τον Λάκη και την κόρη τους τη Ζωή, γινόταν ένας χαμός που δεν τον είχα αρχικά καταλάβει. Είναι η κλασική ελληνική οικογένεια. Σαν να μπαίνεις σε ένα σπίτι, να έχεις ζήσει μαζί με αυτούς τους ανθρώπους και να σου είναι γνώριμες οι καταστάσεις που βιώνουν με μια κόρη στην εφηβεία. Αυτό ήταν το πλαίσιο στο οποίο παίξαμε. Η Φωτεινή Μπαξεβάνη ήταν υπέροχη όπως και η Βίκυ Μαϊδάνογλου. Ηταν για όλους μας μια ευτυχισμένη καλλιτεχνική στιγμή».

  • Η οικογένεια θα συνεχίσει να έχει σχέσεις με τον Νικόλα;

«Ναι και μάλιστα πολύ καλές. Ειδικά η Μπετίνα. Εκτός όμως από τους παλιούς ήρωες θα εμφανιστούν και πολλά νέα πρόσωπα», είπε ο Γιώργος Δεπάστας στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved