Ο Snik ξεκαθαρίζει για τον θάνατο του τράπερ Gameboy Melody και το τροχαίο ατύχημα
Showbiz

Ο Snik ξεκαθαρίζει για τον θάνατο του τράπερ Gameboy Melody και το τροχαίο ατύχημα

Μία νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε o Snik θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τον θάνατο του τράπερ Gameboy Melody που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στην εντατική.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της είδησης, ο Snik αφού αποχαιρέτησε τον Gameboy Melody επανήλθε με μία νέα ανάρτηση ενημερώνοντας πως ο τράπερ δεν είχε κάποιο τροχαίο ατύχημα. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Gameboy Melody να έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο.

Ο Gameboy Melody μεγάλωσε στην Αθήνα και από νωρίς ανακάλυψε την αγάπη που είχε για τη μουσική.

Ο 23χρονος ήταν στην δισκογραφική εταιρεία που είχε ιδρύσει ο Snik και διατηρούσε στενούς δεσμούς φιλίας μαζί του.

gameboy_melody_.jpg

Η κηδεία του Gameboy Melody θα τελεστεί το πρωί της Τετάρτης (06/09) στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου όπως αποκάλυψε ο Snik με ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Snik για τον Gameboy Melody
«Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο. Σας περιμένουμε όλους Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου να του πούμε το τελευταίο αντίο».

Δείτε στη φωτογραφία όσα έγραψε:

snik_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved