Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο βίντεο από τις διακοπές της και το ντους με φόντο τη θάλασσα
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο βίντεο από τις διακοπές της και το ντους με φόντο τη θάλασσα

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε σήμερα όμως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε με νέο βίντεο από τις καλοκαιρινές της διακοπές και όπως θα δείτε, ανέβασε για άλλη μια φορά επικίνδυνα το θερμόμετρο.

Η παρουσιάστρια μια ανάσα από την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του Star μοιράστηκε ένα ακόμη σέξι βίντεο.

Το μοντέλο, που φέτος θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star φαίνεται στο βίντεο να κάνε ντους με φόντο τη θάλασσα.

PAPAGEWRGIOY.png

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι, έκανε ντους με φόντο το μπλε της θάλασσας και το πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

«Αναμνήσεις» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού το οποίο επέλεξε για το κλιπ, το Memories των Maroon 5.

https://www.instagram.com/reel/CwvDAhFtGbM/

Το άκρως επιτυχημένο πρόγραμμα “Shopping Star”επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν και η προσθήκη της παρουσιάστριας φέρνει αέρα ανανέωσης.

Στις 26/8 κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer του show μόδας και είναι εντυπωσιακό.

«Shopping Star, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Star! Νέο styling, νέες fashionίστας, νέα πασαρέλα, νέα γενιά…. νέα εποχή!», αναφέρει το STAR στο σχετικό βίντεο.

«Νέα εποχή Shopping Star. Μόλις ξεκίνησα. Μαζί θα κάνουμε το πιο διασκεδαστικό ταξίδι στις βιτρίνες, στα trends, στην μόδα. Είστε έτοιμες;», λέει η παρουσιάστρια στο trailer.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved