Αποκλεισμένος στο Πήλιο ο Παναγιώτης Βασιλάκος - Το συγκλονιστικό βίντεο με τις αστραπές & τη βροχή
Showbiz

Αποκλεισμένος στο Πήλιο ο Παναγιώτης Βασιλάκος - Το συγκλονιστικό βίντεο με τις αστραπές & τη βροχή

Όπως σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr την Δευτέρα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, βρίσκεται στο Πήλιο όπου περνά μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του. 

Ο πρώην Bachelor όμως ενώ ήθελε να επιστρέψει στην Αθήνα, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς έχει αποκλειστεί στο βουνό των Κενταύρων και μοιράστηκε μαζί μας ένα συγκλονιστικό βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λοιπόν, παιδιά, έχουμε αποκλειστεί στο Μούρεσι, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα αν και πρέπει να επιστρέψουμε. Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Εγώ κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Τόσες πολλές αστραπές το δευτερόλεπτο, ασταμάτητα… Παιδιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται. Σκάνε οι βροχές και οι αστραπές και οι κεραυνοί από πάνω μας με μανία», τον ακούμε να λέει στο βίντεο και συνεχίζει:

«Είναι μοναδικό το θέαμα, εντάξει, το να το ζει κάποιος αλλά… Καλά, εντάξει… Νομίζω ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ούτε αύριο, δυστυχώς, στην Αθήνα. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved