Συριοπούλου: Οι λαμπεροί καλεσμένοι στη δεξίωση, ο ξέφρενος χορός και η μπομπονιέρα από τη βάφτιση
Showbiz

Συριοπούλου: Οι λαμπεροί καλεσμένοι στη δεξίωση, ο ξέφρενος χορός και η μπομπονιέρα από τη βάφτιση

Χθες, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν τον γιο τους, Νικόλα. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας με κουμπάρους τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Στη συνέχεια έγινε η βάφτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Νικόλας και ακολούθησε λαμπερή δεξίωση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Μάνος Ιωάννου, ο Μαρίνος Κόνσολος, η Νατάσσα Εξηνταβελόνη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου, οι οποίοι δημοσίευσαν στιγμιότυπα από το γλέντι που ακολούθησε μετά τα δύο μυστήρια.

Τα social media "πλημμύρισαν" από φωτογραφίες και βίντεο από τη δεξίωση και πάρτε και εσείς μία γεύση παρακάτω

Η είσοδος του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης

Ο πρώτος χορός τους

Ο χορός της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μαρίνου Κόνσολου

Ο ξέφρενος χορός της νύφης!

«Με τη γέννηση ενός παιδιού ο κόσμος σου και η ζωή σου όπως την ήξερες μέχρι εκείνη τη στιγμή αλλάζουν ριζικά. Από τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα μέχρι τα πιο σύνθετα και ουσιαστικά. Οπότε, μαζί με την απόλυτη ευτυχία που φέρνει μαζί του ένα παιδί που έρχεται στον κόσμο, ο πρώτος καιρός είναι ταυτόχρονα μία περίοδος που αναζητάς τις καινούργιες ισορροπίες. Το πρόγραμμά μου είναι τώρα πια αρκετά φορτωμένο. Η μητρότητα είναι από μόνη της ένας ρόλος απαιτητικός, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρέπει να συνδυαστεί με τις απαιτήσεις της δουλειάς μου. Ωστόσο, καταφέρνω να τα συνδυάζω σωστά, δίνοντας όλη μου την ενέργεια, και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη», έχει πει η ίδια σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved