Showbiz

Μαρία Ιακώβου: «Η τελευταία μου σχέση ήταν τεράστιος ψεύτης. Τώρα είμαι μόνη μου»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Ιακώβου μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes με αφορμή την επανεκτέλεση του τραγουδιού για τη σειρά, Μαύρα Μεσάνυχτα και προέβη σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά ανέφερε: «Έχει γίνει τάση να κάνουμε επανεκτελέσεις. Έτσι έκανα κι εγώ τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”. Νιώθω τεράστια τύχη που έπεσε στα δικά μου χέρια αυτό το τραγούδι. Δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια διάρκεια στον χρόνο. Η νέα γενιά ουρλιάζει με αυτό το τραγούδι».

Και πρόσθεσε: «Αν γινόταν remake της σειράς θα πήγαινα τρέχοντας και τσάμπα. Θα πλήρωνα για να συμμετέχω, πέρασα πολύ ωραία».

Όσον αφορά τον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή, είπε: «Συγκινούμε όταν ακούω το όνομά του. Άργησα να καταλάβω το μέγεθός του, γιατί τον γνώρισα μικρή. Ήταν απλός μαζί μου και ήταν ως και πατρική φιγούρα».

maria-iakovou.jpg

Θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή;

Η Μαρία Ιακώβου είπε:«Γιατί μου το λένε όλοι αυτό; Αν είχαν δική μου εκπομπή στην τηλεόραση θα έκανα πολλά σαρδάμ. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Θα το ήθελα αν κάποιος θεωρούσε ότι θα ήμουν καλή».

Και αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή: «Έχω στο βιογραφικό μου πάρα πολλές κακές επιλογές. Η τελευταία μου σχέση ήταν τεράστιος ψεύτης. Τώρα είμαι μόνη μου. Είμαι παιδί προβληματικής οικογένειας και ενδεχομένως να μην καταφέρω να κάνω τη δική μου. Είναι κάτι που με πληγώνει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved