Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αυτή είναι η πιο τρυφερή φώτο από τη βάφτιση του γιου τους
5595289
Showbiz

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Αυτή είναι η πιο τρυφερή φώτο από τη βάφτιση του γιου τους

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος το βράδυ του Σαββάτου (2-09) βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα, Βλάσσης. 

Το ζευγάρι προετοίμαζε εδώ και καιρό αυτή την τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή του που ήθελε να τη μοιραστεί μόνο με πολύ καλούς φίλους και στενούς συγγενείς.

Νονές του μικρού Βλάσση ήταν η αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά και η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου.

Η Κωνσταντίνα εντυπωσίασε τόσο μέσα στο κατάλευκο φόρεμα που επέλεξε για το μυστήριο ενώ αργότερα στη δεξίωση φόρεσε μια απίθανη μάξι τουαλέτα στην απόχρωση του χρυσού εξίσου εντυπωσιακή.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά το μυστήριο ανέφερε: «Ο μικρός έκλαψε λιγάκι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου. Ήταν μια στιγμή μοναδική για εμάς. Νονοί είναι η αδερφή του συζύγου μου, η Αλεξάνδρα και η Σούλα, η αγαπημένη μας φίλη. Θα πάρουμε μια ανάσα και θα δούμε για τον θρησκευτικό γάμο.»!

spiropoulou-stathokostopoulos-(5).jpg

Και για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, είπε:

«Προσέχω τη διατροφή μου αλλά μετά τις διακοπές και με τις προετοιμασίες της βάπτισης, τα έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η δουλειά μου, μου λείπει πολύ και θα ήθελα να επιστρέψω. Θα τα πούμε όλα όμως στην πορεία. Εννοείται ότι θα θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι, θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας»!

Η παρουσιάστρια τέσσερις ημέρες μετά τη βάπτιση του μικρού της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάπτιση και είναι αναμφισβήτητα η πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της και δείτε την και εσείς στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved