Μπέτυ Λιβανού: Η πανέμορφη κόρη της είναι ηθοποιός και δεν θα πιστεύετε σε ποια σειρά έχει παίξει
Showbiz

Μπέτυ Λιβανού: Η πανέμορφη κόρη της είναι ηθοποιός και δεν θα πιστεύετε σε ποια σειρά έχει παίξει

Η Μπέτυ Λιβανού την οποία απολαμβάνουμε στην νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία», έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Η σπουδαία ηθοποιός έφτασε στην κορυφή και εκτός από τις σημαντικές ερμηνείες που μας έχει προσφέρει, χάρισε στον Γιώργο Πανουσόπουλο και δύο κόρες.

Η μία μάλιστα από τις δύο, ακολουθεί τα χνάρια των διάσημων γονιών της αφού ασχολείται με την υποκριτική. Ο λόγος για την 39χρονη Μαργαρίτα Πανουσοπούλου η οποία έχει ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και μάλιστα με επιτυχία αφού έχει διαγράψει τη δική της ξεχωριστή πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Snapinsta.app_298757994_1278106432927759_6682314548736141712_n_1080.jpg

Η ίδια σε ηλικία δέκα ετών έκανε το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο στην ταινία «Ελεύθερη κατάδυση» που σκηνοθετούσε ο πατέρας της, στην οποία υποδύθηκε την κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη.

https://www.instagram.com/p/CwIC07nIPy8/

Έκανε τις σπουδές της στο θέατρο στην Αγγλία και στη Δραματική σχολή Italia Conti Academy of Theatre and Dramatic Arts και μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε ως ηθοποιός στη Βρετανία, την Ουαλία, την Ιρλανδία, την Σκωτία και το Λονδίνο.

Το 2010 δημιούργησε τη θεατρική ομάδα Παιανίας – Γλυκών Νερών «Εν Λευκώ» και λίγο αργότερα έφυγε στην Αργεντινή για να σπουδάσει χορό.

Η πρώτη της συνεργασία στην Ελλάδα ήταν με τον Βασίλη Βαφέα στις «Γυναικείες συνωμοσίες». Η κόρη της Μπέτυς Λιβανού έπαιξε ακόμη στην κορυφαία σειρά του Mega «Το Νησί», τον ρόλο της Καλλιόπης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved