Ηράκλεια 2023: Η εντυπωσιακή παρουσία της Πέγκυς Ζήνα και οι ευχές της στον Λορέντζο Γκρέτσα!
Showbiz

Ηράκλεια 2023: Η εντυπωσιακή παρουσία της Πέγκυς Ζήνα και οι ευχές της στον Λορέντζο Γκρέτσα!

Με επιτυχία κύλησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του πολιτιστικού φεστιβάλ «Ηράκλεια 2023», το οποίο διοργανώσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

«Ποδαρικό» στο μεγάλο αυτό φεστιβάλ, που για πρώτη φορά διεξάγεται μέσα στο Κτήμα Φιξ ως δημοτικό πάρκο, έκανε το περασμένο Σάββατο η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, Πέγκυ Ζήνα, ενώ μία ημέρα αργότερα πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάγεψε τους επισκέπτες του φεστιβάλ, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες της, σε μία βραδιά με αρκετό κέφι.

pegky_lorentzos.jpg

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο ερμηνευτής, Λορέντζος Γκρέτσας, στον οποίο μάλιστα η Πέγκυ Ζήνα ευχήθηκε καλή επιτυχία, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, καθώς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Το πρόγραμμα των φετινών Ηρακλείων συνεχίζεται από την επόμενη Παρασκευή (8/9) με τη συναυλία του Θανάση Πολυκανδριώτη και της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί λαϊκή βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο, ενώ μία ημέρα αργότερα (Κυριακή 10/9) τη μουσική σκυτάλη παίρνουν η Ζωή Τηγανούρια και η Μπέσσυ Αργυράκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved