Γωγώ Καρτσάνα: Έτσι διατηρεί τις ισορροπίες ως μητέρα
Showbiz

Γωγώ Καρτσάνα: Έτσι διατηρεί τις ισορροπίες ως μητέρα

Η Γωγώ Καρτσάνα συμμετέχει φέτος στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Η παραλία και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι΄αυτό.

Η ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξή της για την ζωή της ως μητέρα και πώς συνδυάζει τα επαγγελματικά της με την προσωπική της ζωή.

  • Πόσο εύκολο είναι να υποδυθείς μια γυναίκα που ζει στα Μάταλα την εποχή του 1960;

Όσο πιο μακριά από το 2023 βρισκόμαστε, τόσο μεγαλώνει το ενδιαφέρον, γιατί είναι ταξίδι στον χρόνο. Όταν ξεκινάς να ανακαλύπτεις έναν ρόλο, ένα από τα καλύτερα σημεία της διαδικασίας είναι η έρευνα που πραγματοποιείς για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε, ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων, οι μουσικές επιρροές, η ενδυματολογική τάση και η αισθητική εκείνης της εποχής.

1694077704733-4308875-kartsanaa.jpg
  • Εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, είσαι και μητέρα. Πώς καταφέρνεις και διατηρείς τις ισορροπίες στη ζωή σου;

Όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα φαντάζομαι, με υπομονή, αγάπη και ψυχραιμία. Μέχρι να βρεις τις ισορροπίες, τις έχεις χάσει. Οπότε ξέρεις τι δεν λειτούργησε την πρώτη φορά και οδήγησε εκείτα πράγματα και προσέχεις ύστερα, προκειμένου να μην ξαναβρεθείς στην ίδια κατάσταση.

  • Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σου;

Μέχρι στιγμής, συνεχίζουμε με «Παραλία» και βλέπουμε.

  • Τι εύχεσαι για τη σεζόν που ξεκινάει;

Για την «Παραλία» μας εύχομαι να σας μαγνητίσει και για τον υπόλοιπο κόσμο να υπάρχει λιγότερη βία και περισσότερη ενσυναίσθηση, είπε η Γωγώ Καρτσάνα στο My tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved